16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚύρια θέματαΜαρινέλλα: Σημαντική και σταθερή η κατάσταση – Καθοριστική η νύχτα του Σαββάτου

Μαρινέλλα: Σημαντική και σταθερή η κατάσταση – Καθοριστική η νύχτα του Σαββάτου

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της παραστάσεώς της στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης.

Η κατάσταση της υγείας της 86χρονης τραγουδίστριας παραμένει κρίσιμη, αλλά οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία. Η Μαρινέλλα φαίνεται να διατηρεί κάποια επαφή με το περιβάλλον και ανταποκρίνεται στη βαριά φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Ειδικότερα, οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές, καθώς το βράδυ του Σαββάτου συμπληρώνονται τρία 24ωρα από το εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, αν η κατάσταση της υγείας της παραμείνει σταθερή, αυτό θα θεωρηθεί μια σημαντική νίκη για την τραγουδίστρια.

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega, επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση της Μαρινέλλας είναι «σταθερή και κρίσιμη». Σημείωσε ότι η σταθερότητα της κατάστασης σημαίνει ότι δεν έχουν προκύψει επιπλοκές μέχρι στιγμής και ότι η αιμορραγία δεν εξελίσσεται.

«Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα, καθώς θα παρακολουθήσουμε την αντίδραση της φαρμακευτικής αγωγής και αν η αιμορραγία αρχίσει να απορροφάται», πρόσθεσε η Παγώνη. Υπογράμμισε επίσης πως παράγοντες όπως η ηλικία και το στρες μπορεί να συμβάλλουν στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, με την υπέρταση να αποτελεί έναν από τους κύριους κινδύνους.

Monomaxos News
Monomaxos Newshttps://monomaxos.gr
Monomaxos Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα, εμπεριστατωμένα άρθρα και αναλύσεις. Η αξιόπιστη πηγή σας για ποιοτικό περιεχόμενο στην Ελλάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοφιλέστερο