26.2 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑρκάς«Οι Σκέψεις του Φθινοπώρου» στο «Βήμα της Κυριακής»

«Οι Σκέψεις του Φθινοπώρου» στο «Βήμα της Κυριακής»

Αυτή την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, το «Βήμα» θα κυκλοφορήσει με μια μοναδική συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει το «Σημειωματάριο του Φθινοπώρου» του αγαπημένου Έλληνα κομίστα Αρκά.

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει 80 ξεκαρδιστικά σκίτσα που αναδεικνύουν τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του Αρκά, όπως οι θρυλικές ιστορίες του Θανασάκη, Φεβρουάριος, Ζευγάρια, Ξυπνάς μέσα μου το ζώο, Ζαχαρίας και Θηρία ενήμερα! Αυτή η συλλογή υπόσχεται να προσφέρει γέλιο και προβληματισμό στους αναγνώστες.

Το «Σημειωματάριο του Φθινοπώρου» είναι ένα εξαιρετικό σπιράλ σημειωματάριο με 160 σελίδες, το οποίο περιλαμβάνει ετήσιο ημερολόγιο, παγκόσμιες ημέρες, εορτολόγιο και χρήσιμα τηλέφωνα, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ο Αρκάς, με την ακούραστη δημιουργικότητά του, έχει καταφέρει να αποτυπώσει στα σκίτσα του τον γέλιο και τον προβληματισμό για περισσότερες από 40 χρόνια. Το χιούμορ του, που είναι πολύπλευρο, ανελέητο, δηκτικό και πνευματώδες, έχει κερδίσει την εκτίμηση τόσο των παλαιότερων θαυμαστών του όσο και των νέων αναγνωστών που τον έχουν αγαπήσει για τις ατάκες των ηρώων του και την συχνά φλεγματική του προσέγγιση στις καθημερινές προκλήσεις.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το «Σημειωματάριο του Φθινοπώρου» του Αρκά, μαζί με το «Βήμα», την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Monomaxos News
Monomaxos Newshttps://monomaxos.gr
Monomaxos Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα, εμπεριστατωμένα άρθρα και αναλύσεις. Η αξιόπιστη πηγή σας για ποιοτικό περιεχόμενο στην Ελλάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοφιλέστερο

Πρόσφατα σχόλια