Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου βρέθηκαν στο Ηρώδειο για μια όμορφη θεατρική βραδιά. Μητέρα και κόρη παρακολούθησαν την παράσταση της «Ορέστειας», ένα διάσημο έργο του Αισχύλου, που σκηνοθέτησε ο Θεόδωρος Τερζόπουλος και παρουσιάστηκε από το Εθνικό Θέατρο.
Και οι δύο εντυπωσίασαν με τις κομψές τους εμφανίσεις, επιλέγοντας να φορούν αέρινα, σκούρα φορέματα. Η Άντζελα έδειξε υπέροχη με ένα εντυπωσιακό μαύρο μεταξωτό καφτάνι, το οποίο είχε εντυπωσιακό κέντημα στο στήθος, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η Μαρία επέλεξε ένα μαύρο slip dress, συνδυάζοντάς το με κομψά σανδάλια. Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την αισθητική και το στιλ τους.
Δίπλα τους, βρισκόταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον οποίο η Άντζελα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει κάποιες ευχάριστες κουβέντες, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Πριν από λίγες μέρες, η Άντζελα και η κόρη της ταξίδευσαν στην Κύπρο για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου. Στην εκδήλωση, η Άντζελα εντυπωσίασε με τη λάμψη της, φορώντας ένα ασημί αρχαιοελληνικό φόρεμα που τόνισε την κομψότητα και την αριστοκρατική της παρουσία.
Η Κέρκυρα θαύμασε την ομορφιά της: Η Άντζελα Γκερέκου, σαν νεράιδα στα καντούνια σε τοπική γιορτή
Η Άντζελα Γκερέκου πέρασε τη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού της στην όμορφη Κέρκυρα, που αγαπάει πολύ και επισκέπτεται όποτε έχει την ευκαιρία.
Η Άντζελα Γκερέκου στην Κέρκυρα
Η ηθοποιός πέρασε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τη μητέρα της, Μαρία, καθώς και με καλούς φίλους και συγγενείς, συμπεριλαμβανομένης της κόρης της Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης.
Κατά τη διάρκεια τοπικής γιορτής για τα 100 χρόνια του προϊόντος κουμ κουάτ, η Άντζελα φόρεσε μία κόκκινη παντελόνα με ένα λαδί πουκαμίσα και πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό κόσμημα για το λαιμό, ενώ τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της συμπλήρωναν ιδανικά την εμφάνισή της.
Η λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες της ανέφερε: “Το σήμα κατατεθέν προϊόν της Κέρκυρας! Το ‘χρυσό πορτοκάλι’, που έχει τις ρίζες του στην Κίνα, ήρθε στην Κέρκυρα από τον Μέρλιν και έχει γίνει το γευστικό ταυτόσημο του νησιού! Μοναδικό στην γεύση, εξωτικό, και ελιξίριο της νιότης λόγω του σπάνιου αιθέριου ελαίου του με πολλές βιταμίνες και θεραπευτικές ιδιότητες.”