Η BMW εντυπωσιάζει στις Κάννες με μια μοναδική έκδοση του XM

0
19


Ο BMW ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με Φεστιβάλ Καννών Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η εταιρεία είναι ο επίσημος συνεργάτης αυτοκινήτων της διοργάνωσης. Ως μέρος αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, η BMW δεν περιορίζεται στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με τα πολυτελή οχήματά της, αλλά χρησιμοποιεί την εξέχουσα παρουσία της για να αποκαλύψει μια ειδική δημιουργία, την ολοκαίνουργια BMW XM Mystique Allure.

Η BMW XM Mystique Allure, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Βρετανό supermodel Naomi Campbell, θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις Κάννες στις 15 Μαΐου. Εμπνευσμένη από την προσωπικότητα και το στυλ του Campbell, αυτή η συνεργασία μετατρέπει το αυτοκίνητο σε σύμβολο πολυτέλειας και κομψότητας, αντανακλώντας το πρωτοποριακό πνεύμα και την εξαιρετική ομορφιά του μοντέλου.

Ναόμι Κάμπελ
Ναόμι Κάμπελ BMW

Το νέο αυτοκίνητο συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με το σύστημα κίνησης M HYBRID και προσφέρει μια δυναμική οδηγική εμπειρία σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή και κομψή σχεδίαση. Η παρουσίαση αυτού του μοναδικού μοντέλου στο Φεστιβάλ των Καννών υπογραμμίζει τη δέσμευση της BMW στην καινοτομία και την έμφαση στην πολυτέλεια σε κάθε δημιουργία.

ειδήσεις Google