Η Renault ηλεκτρίζει ξανά το Roland Garros

0
21


Ο Renault ανακοινώνει τη συνεχή υποστήριξή της στο διάσημο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου για τρίτη συνεχή χρονιά. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, η Renault θα αποκαλύψει μια ειδική έκδοση του ηλεκτρικού Renault 5 E-Tech αφιερωμένη στο Roland-Garros.

Το περίπτερο των 150 τετραγωνικών μέτρων της Renault θα διαθέτει το ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech σε τέσσερα μοναδικά χρώματα: Pearl White, Midnight Blue, Star Black και Matte Grey. Η οροφή του αυτοκινήτου θα διαθέτει υφασμάτινη επένδυση σε μαύρο σατέν χρώμα, ζάντες 18 ιντσών με γυαλιστερή μαύρη βαφή και το λογότυπο του Roland Garros στις πόρτες.

Renault 5 E-Tech Electric
Renault 5 E-Tech Electric | Renault

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διαθέτει ανοιχτό γκρι ταπετσαρία με λεπτή ύφανση εμπνευσμένο από τον κόσμο των σπορ. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν κεντημένα μοτίβα και σατέν μεταλλικά φινιρίσματα με γράμματα «Roland-Garros Paris».

Η Renault υποστηρίζει επίσης την κοινωνική πρωτοβουλία «Give Me 5», η οποία προωθεί την πρόσβαση των νέων σε αθλητικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, θα κατασκευαστούν και θα ανακαινιστούν γήπεδα τένις σε μειονεκτικές περιοχές στη Γαλλία, τη Βραζιλία και την Αργεντινή.

Renault 5 E-Tech Electric
Renault 5 E-Tech Electric | Renault

Κατά τη διάρκεια του Roland-Garros, η Renault θα παράσχει ένα στόλο 180 οχημάτων, το 88% των οποίων είναι ηλεκτροκίνητα, για τη διοργάνωση του τουρνουά. Αυτός ο στόλος περιλαμβάνει 70 ηλεκτρικά Scenic E-Tech, 30 πλήρως υβριδικά οχήματα Rafale E-Tech, 40 πλήρως υβριδικά οχήματα Espace E-Tech και 20 πλήρως υβριδικά οχήματα Austral E-Tech. Επιπλέον, τέσσερα μοντέλα R5 από τη δεκαετία του 1970 που έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια θα χρησιμοποιηθούν για οδήγηση στην πίστα.

ειδήσεις Google