Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑυτοκίνητοΤο μυστικό της NASA: κορνάρισμα που δεν τρομάζει οδηγούς και πεζούς

Το μυστικό της NASA: κορνάρισμα που δεν τρομάζει οδηγούς και πεζούς


ΕΝΑ μηχανικός της NASA αποκαλύψτε πώς μπορείτε να το κάνετε κέρατο Είναι πιο «φιλικοί» ώστε να μην τρομάζετε άλλους οδηγούς. Άνοιξε ένα κανάλι Youtube με περισσότερα από 28 εκατομμύρια συνδρομητές και είπε ότι κατάφερε να πάρει την κόρνα του αυτοκινήτου του για να κάνει τρεις διαφορετικούς ήχους.

Ο βασικός ήχος της κόρνας που έκανε χαρακτηρίστηκε από το Courtesy Honk (Ευγενικό κορνάρισμα), τα οποία δεν χρησιμοποιούνται για έκτακτες ανάγκες.

Για παράδειγμα, στο βίντεο εμφανίζεται σε ένα φανάρι που κοντεύει να ανάψει πράσινο και ο οδηγός που βρίσκεται μπροστά του δεν κινείται και μετά κορνάρει «ευγενικά» την κόρνα για να τον προειδοποιήσει.

«Αυτό ονομάζω ένα απαλό κόρνα. Απλώς πατάω αυτό το κουμπί και βγάζει δύο πολύ μικρά μπιπ κόρνας, και όχι μόνο ακούγεται φιλικό, αλλά δεν είναι τόσο δυνατό όσο ένα κανονικό κόρνα», είπε.

Πώς έκανε την κόρνα «πιο ήσυχη».

Αναλόγως Ήλιοςαγόρασε αρχικά τρία κουμπιά κόρνας και ένα Ηχοσανίδα στο οποίο μετέφερε τον επιθυμητό ήχο μέσω USB. Στη συνέχεια, συνδέστε ένα καλώδιο σε αυτό Αναπτήρας στο αυτοκίνητο και με ένα μετατροπέας Μια τάση 12 έως 5 βολτ παρείχε την κατάλληλη τάση για τη σύνδεση του ηχείου στα κουμπιά που ενεργοποιούν τους ήχους της κόρνας.

Συνδέστε ένα πάντως ενισχυτής με το ηχείο για να κάνετε τον ήχο πιο δυνατό και τέλος συνδέστε το ηχείο στο α Ομιλητής.

Αφού έκανε τα «μαγικά» του, κάλεσε έναν φίλο του να τον βοηθήσει εγκατάσταση και μαζί συνέδεσαν τα καλώδια μέσω του ταμπλό του αυτοκινήτου με το ηχείο που ήταν τοποθετημένο κάτω από το καπό.

Τοποθέτησαν και άλλο ένα Σύστημα κόρνας Χρησιμοποιείται σε τρένα και φορτηγά, λειτουργεί με συμπιεστή που γεμίζει μια δεξαμενή αέρα. Μάλιστα, ο Μαρκ έκανε τα φώτα τόσο έντονα που μπορούσε να τα ξεχωρίσει ακόμα και τη νύχτα.

Ο τρίτος ήχος που πρόσθεσε σχεδιάστηκε για να είναι ακόμη πιο αθόρυβος από την «ευγενική» κόρνα, για περιπτώσεις όπου χρειάζεται να είναι ακόμη πιο προσεκτικός με τον ήχο ενώ το κουμπί ελέγχει το σύστημα κόρνας σε τρένα και φορτηγά ενεργοποιημένα, κατά τη γνώμη του μόνο για « ακραίες περιπτώσεις».

ειδήσεις Google
monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments