«Ή δεν είναι υπέρβαρος ο Κένεντι, αρνήθηκε τη μεταγραφή ο Μαρινάκης», λένε στην Ισπανία

0
187
«Ή δεν είναι υπέρβαρος ο Κένεντι, αρνήθηκε τη μεταγραφή ο Μαρινάκης», λένε στην Ισπανία

Στην Ισπανία αναφέρονται στο λόγο που ο Κένεντι κόπηκε στα ιατρικά από τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ επειδή είναι υπέρβαρος. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Μαρτίνεθ προσπάθησε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αρνητικός στην προοπτική αυτή.

«Η τελευταία μέρα του Ιουλίου δεν ήταν η καλύτερη, η πιο τυχερή στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στη βόμβα της απόλυσης του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Φραν Σάντσεθ, προστέθηκαν κι η άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τον Ρόμπερτ Κένεντι, παρότι εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα με κάποιους οπαδούς να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο ελληνικός σύλλογος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φυσική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Όπως μάθαμε, συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν υπέρβαρος και αμφισβητήθηκε η ικανότητά του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ακόμα κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά που τον γνωρίζει από την κοινή τους εποχή στη Γρανάδα, προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε ο σύλλογος να πάρει τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε να τον υπογράψει.

Πηγή: gazzetta

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ