Ο Τσιτσιπάς «λιώνει» για την Μπαντόσα: Έφερε φως στη ζωή μου – Είναι από τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν

0
174
Ο Τσιτσιπάς «λιώνει» για την Μπαντόσα: Έφερε φως στη ζωή μου – Είναι από τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ ερωτευμένος με την Πάουλα Μπαντόσα και δεν διστάζει να το κρύψει, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε, αποθέωσε τον χαρακτήρα της, τονίζοντας πως τον καθοδηγεί με κάθε κοινό τους βήμα.

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε μόνος στο Μεξικό, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων και μίλησε στην Esto, αναφέροντας πως «μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί», οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε.

«Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι’ αυτό. Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ’ αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ