ΕΛ.ΑΣ.: Eπιτήδειοι εξαπατούν με «εισιτήρια» για τους τελικούς Conference League και Euroleague – Monomaxos

0
14
ΕΛ.ΑΣ.: Eπιτήδειοι εξαπατούν με «εισιτήρια» για τους τελικούς Conference League και Euroleague – Monomaxos


Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες κατά την αναζήτηση εισιτηρίων εν όψει επερχόμενων αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ζήτησης όπως είναι ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024 και το Final Four Euroleague 2024, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα, προειδοποιεί η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως ενημερώνει, οι προσπάθειες αυτές εξαπάτησης εκδηλώνονται κυρίως, είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοτόπους αγοραπωλησιών.

Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι, αν και πληρώνουν το συμφωνηθέν κατά περίπτωση χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία.

Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.).