Γερμανία – Ελλάδα: Δύσκολο φιλικό τεστ για την Εθνική Ομάδα – Monomaxos

0
18
Γερμανία – Ελλάδα: Δύσκολο φιλικό τεστ για την Εθνική Ομάδα – Monomaxos


Τη Γερμανία θα αντιμετωπίσει απόψε η Εθνική Ελλάδος (21:30, Alpha) σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο «Μπορούσια Παρκ» του Γκλάντμπαχ. To σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θέλει να δείξει ανταγωνιστική εικόνα κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από την Τρίτη επί γερμανικού εδάφους και σε αυτήν βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόι, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Λημνιός, Ιωαννίδης, Παυλίδης και Δουβίκας.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης δήλωσε:

«Νομίζω ότι υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο EURO αλλά σημασία για το παιχνίδι με τη Γερμανία, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να περάσουμε τη φιλοσοφία μας στα παιδιά. Να μην είμαστε παθητικοί, να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, είναι focus στην ομάδα, την αγαπούν, προσπαθούν πολύ, έχουν αφήσει πίσω τη στεναχώρια στο EURO και θα έχουμε μία καλή εικόνα. Είμαι σίγουρος για αυτό.

Αυτό που έχω διακρίνει, είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν να μπουν στο EURO και είναι τιμή για εκείνους να φορούν το εθνόσημο. Το έχουν δείξει. Για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική και η στρατηγική αλλά πάντα έχω στο μυαλό, είναι αυτό που διακρίνει τον Έλληνα. Να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να το χαρούμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να κάνω πολλές αλλαγές γιατί είμαι λίγο καιρό. Μπορώ να τους αλλάξω την ψυχολογία για να ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος, επόμενο παιχνίδι για την Εθνική είναι το απόγευμα της Τρίτης (11/6, 19:00) στην Αυστρία κόντρα στην Μάλτα.