Παρί Σεν Ζερμέν: Το αποχαιρετιστήριο δείπνο του Κιλιάν Μπαπέ – Monomaxos

0
15
Παρί Σεν Ζερμέν: Το αποχαιρετιστήριο δείπνο του Κιλιάν Μπαπέ – Monomaxos


Ο κύκλος του Κιλιάν Μπαπέ στη Παρί έκλεισε και ο Γάλλος σούπερ σταρ ετοιμάζεται για την νέα του ποδοσφαιρική περιπέτεια, στη Μαδρίτη, με την φανέλα της Ρεάλ. Ο διεθνής επιθετικός έκανε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο σε όσους ανθρώπους ήταν δίπλα του στο Παρίσι, συγκεντρώνοντας 250 άτομα. Συμπαίκτες, ποδοσφαιρικό επιτελείο, φίλους.

«Εδώ είμαστε οικογένεια, όλοι όσοι είστε εδώ σας θεωρώ όλους οικογένεια. Υπάρχουν μόνο αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι εύκολο να μιλήσω, θα είναι εύκολο να ανοίξω την καρδιά μου, δεν υπάρχει κανένα μήνυμα που να λείπει, δεν υπάρχει καμία πιθανή ασάφεια.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και όλοι εσείς που είστε εδώ είστε εδώ γιατί είχατε επιρροή πάνω μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η μητέρα του και εκπρόσωπός του, Φαϊζά Λαμαρί, επί της ουσίας επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια την μεταγραφή του γιου της στη Ρεάλ.

«Πού θα παίξει ο Κιλιάν του χρόνου; Νομίζω ότι όλοι το ξέρουν αυτό, έτσι δεν είναι;» ήταν η απάντηση της σε ερώτηση του Τύπου.