Σε ρυθμούς τελικού Conference League η Αθήνα – Monomaxos

0
25
Σε ρυθμούς τελικού Conference League η Αθήνα – Monomaxos


Στους ρυθμούς τελικού του UEFA Europa Conference League κινείται η Αθήνα, η οποία μέχρι και τις 29 Μαΐου θα ζει στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Η αρχή έγινε το διήμερο 10-11 Μαΐου με την έκθεση του Κυπέλλου στους Έλληνες φιλάθλους στην πλατεία Κοτζιά, ενώ τη Δευτέρα 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κολυμβητήριο η εναρκτήρια συνάντηση της εθελοντικής ομάδας του τελικού, η οποία θα συνδράμει στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του τελικού.

Η Αθήνα και το ελληνικό φίλαθλο κοινό συνεχίζουν να ζουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης με αρκετά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην πόλη να «ντύνονται» στα χρώματα της διοργάνωσης με το μήνυμα Athens Final 2024 να βρίσκεται σε αρκετά σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας.

Οι δράσεις θα κορυφωθούν μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, με την Αθήνα να φιλοξενεί ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό, μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στις προσεχείς ημέρα θα διεξαχθούν αρκετά φεστιβάλ για τους φιλάθλους σε σημεία της πόλης καθώς και άλλες δραστηριότητες με σημείο αναφοράς τον τελικό, τον οποίο η UEFA εμπιστεύτηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην OPAP Arena.