Τέλος ο Σπανούλης από το Περιστέρι – Monomaxos

0
8
Τέλος ο Σπανούλης από το Περιστέρι – Monomaxos


Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής δουλειάς, ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι. Μετά την κατάληψη της τρίτης θέσης στη Basket League, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στα δυτικά προάστια.

«Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας», τόνισε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το μέλλον του:

«Είχα προτάσεις και μέσα στη χρονιά. Δεν ήθελα να μιλήσω από τη στιγμή που σέβομαι την ομάδα του Περιστερίου. Είχε γίνει κουβέντα και έγινε μία δεύτερη. Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στην τσέπη άλλων. Ο κύριος Κότσης έχει βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα. Μόνο ευλογία και χαρά νιώθω ότι ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα από εδώ».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σπανούλης βρίσκεται στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και δεν αποκλείεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, να κάθεται ακόμα και σε πάγκο ομάδας Euroleague ενώ αυτή την στιγμή είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος.