Στα «σκαριά» ο αερισμός της Ελλάδας

0
420
Στα «σκαριά» ο αερισμός της Ελλάδας

Σήμερα, μάλιστα, η υπουργός Τουρισμού, {μαζί με} τον Γενικό Γραμματέα του Δημήτρη Φραγκάκη, συναντήθηκαν με τον director του Netflix Alex Long και την ομάδα του για {θέματα} που αφορούν πιθανές μελλοντικές συνεργασίες με τη χρήση της πλατφόρμας, για την προβολή της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρόσφατο απολογισμό του ΕΟΤ τονίστηκε ότι «έτρεξε» επτά τουριστικές καμπάνιες και διαφημιστικά προγράμματα αξίας 34 εκατ. ευρώ σε πάνω χρειάζομαι 350 μέσα διεθνώς.

Καθώς και, 11 εκατ. ευρώ επενδύθηκαν σε 12μηνα προγράμματα συνδιαφήμισης με 10 αεροπορικές εταιρίες, 2 εκατ. ευρώ σε στοχευμένες καμπάνιες για την προώθηση του χειμερινού τουρισμού και των city breaks και αντίστοιχα 2 εκατ. ευρώ για ειδική προβολή των νησιών του Αιγαίου που πλήττονται χρειάζομαι τη μεταναστευτική κρίση.

Ζωτικό ένα μέρος του προϋπολογισμού του ΕΟΤ κατευθύνθηκε σε εμβληματικές συνεργασίες {μεταξύ} άλλων με τη Michelin, τη Mastercard, το Ράλυ Ακρόπολις, το Taste of Athens, τα συνέδρια Economist, Delphi Economic Forum, Greek House Davos για την προώθηση του brand «Ελλάδα» και την προβολή του αθλητικού τουρισμού, της ελληνικής γαστρονομίας, του τουρισμού δραστηριοτήτων κ.ά.

Ασπρόπυργος: Σοβαρό επεισόδιο στην Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών με ΕΠΟΠ – Κράτησε όμηρο διοικητή και άνοιξε πυρ

Καύσωνας: 8 εκατ. άνθρωποι στην Ελλάδα μπορεί επίσης βιώσουν σήμερα θερμοκρασίες άνω των 39 °C

Φωτιά: {Αυτά} ή δεν είναι τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών