Ποιος ήταν ο Άνγκους Κλάουντ, ο ηθοποιός του «Euphoria» που πέθανε σε ηλικία 25 ετών

0
309
Ποιος ήταν ο Άνγκους Κλάουντ, ο ηθοποιός του «Euphoria» που πέθανε σε ηλικία 25 ετών

Ο Άνγκους Κλάουντ, ηθοποιός που ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του έμπορου ναρκωτικών Φεζ στη σειρά «Euphoria» του HBO, πέθανε σε ηλικία 25 ετών, στο Όκλαντ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Όκλαντ ανακοινώθηκε ότι υπήρξε κλήση το πρωί της Δευτέρας για «επείγον ιατρικό περιστατικό». Κατά την άφιξη των αρχών, «ο ασθενής διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός».

Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το Αστυνομικό Τμήμα του Όκλαντ επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται έρευνα για την αιτία θανάτου του ηθοποιού.

«Με πολύ βαριά καρδιά πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα» ανέφερε η οικογένεια του Κλάουντ σε ανακοίνωση που δημοσιεύει το Variety και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Άνγκους ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Άνγκους έχει επανενωθεί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Άνγκους μιλούσε ανοιχτά για τη μάχη ψυχικής υγείας και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση στους άλλους ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους στη σιωπή».

Ο Κόνορ Άνγκους Κλάουντ Χίκι φοίτησε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Όκλαντ με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Euphoria» Zendaya και πήρε τον ρόλο ενώ εργαζόταν σε εστιατόριο του Μπρούκλιν.

«Είμαστε απίστευτα συντετριμμένοι με τον θάνατο του Άνγκους Κλάουντ. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και του Euphoria. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του».

Ο Άνγκους Κλάουντ συμμετείχε στις ταινίες «North Hollywood» «The Line» και στα μουσικά βίντεο των Juice WRLD και Becky G & Karol G.