Ο σύντροφος της Ριάνα κατηγορείται για τον πυροβολισμό ενός φίλου του – A$AP Rocky – Monomaxos

0
56


O σύντροφος της Ριάνα, A$AP Rocky, αναμένεται να μάθει τη Δευτέρα (20/11) αν θα δικαστεί καθώς υπάρχουν ισχυρισμοί εναντίον του που δείχνουν ότι πυροβόλησε έναν φίλο και συνεργάτη του έξω από από ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ.

Ο 35χρονος ράπερ και πατέρας δύο παιδιών θα φανεί αν οδηγηθεί στο δικαστήριο, από έναν δικαστή του Λος Άντζελες ο οποίος θα αποφασίσει αν θα κατηγορηθεί για δύο κακουργήματα με ημιαυτόματο όπλο.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο ίδιος δηλώνει αθώος με τους εισαγγελείς να λένε ότι στις 6 Νοεμβρίου του 2021 ο Rocky απείλησε τον Terell Ephron με πιστόλι μέχρι που τον πυροβόλησε και τον άφησε με ελαφρά τραύματα.

Την πρώτη μέρα της ακρόασης ο Ephron κατέθεσε ότι ήταν στενός φίλος του 35χρονου ράπερ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της A$AP, μιας ομάδας της Νέας Υόρκης με μαθητές που ήθελαν να ασχοληθούν με τη μουσική και άλλες τέχνες.

Υποστηρίζει ότι η φιλία τους ξεκίνησε να παίρνει άλλη τροπή όταν εκείνος παρατήρησε πως ο Rocky δεν έκανε όσα είχε υποσχεθεί και ότι ξεκίνησε παραμελεί τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν μετά από λογομαχία τους με βίντεο από κάμερα παρακολούθησης να δείχνει τον 35χρονο ράπε να κρατάει όντως ένα όπλο και πιθανόν να πυροβολεί τον Ephron.

Ο ράπερ συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για την υπόθεση τον Απρίλιο και κατηγορήθηκε τον Αύγουστο. Στις 8 Νοεμβρίου παρευρέθηκε στην ακροαματική διαδικασία και αναμένεται να βρεθεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα (20/11).