35 C
Athens
ΑρχικήBlogΤο κανάλι του Δημήτρη Μελισσανίδη στην επίγεια τηλεόραση και το κρίσιμο ραντεβού...

Το κανάλι του Δημήτρη Μελισσανίδη στην επίγεια τηλεόραση και το κρίσιμο ραντεβού Κοκλώνη-OPEN – Monomaxos

Με νέο bughet θα έρθει στη νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της περιουσίας του Ανοίξτε τον Νίκο Κοκλώνη και την ηγετική ομάδα στο Barking Well Media. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εικόνα για το πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο ομάδων από τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, υπάρχει Στην Παιανία είναι διαδεδομένη η πεποίθηση ότι στο τέλος θα βρεθεί μια ικανοποιητική λύση και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη, καθώς υπάρχει αμοιβαία βούληση για συμβιβασμούς προς όφελος του σταθμού και των εργαζομένων του.

Θυμάται Αυτή τη στιγμή, δύο ανώτεροι ηγέτες του Open προέρχονται από την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη: Διευθυντής προγράμματος του σταθμού Ισαβέλλα Σασλόγλου αλλά και ο Chief Operating Officer (COO) Ιωάννης Καλημέρης. Τουλάχιστον στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων Δεν τίθενται μόνο οικονομικά ζητήματα αλλά και αισθητικά ερωτήματα των παρασκευαζόμενων προϊόντων.

Με την ενημέρωση παραμένει υπό τον απόλυτο έλεγχο του κατόχου του Ανοιξε και διοικείται από τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος Δεν αναμένεται αξιοσημείωτη αλλαγή, μόνο διορθωτικές κινήσεις. Οι κύριοι χαρακτήρες στα δελτία ειδήσεων και στα δελτία ειδήσεων παραμένουν οι ίδιοι.

Επίγεια «Ναυτεμπορική TV» του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο γνωστός επιχειρηματίας και νυν πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του στα εγχώρια ΜΜΕ. Ήταν πολύ καιρό πριν Είναι γνωστή η πρόθεση του επιχειρηματία να μεταδώσει την διαδικτυακή προσφορά «Ναυτεμπορική TV». (προβάλλεται και σε συνδρομητικές πλατφόρμες) και στην επίγεια τηλεόραση στη συχνότητα του περιφερειακού καναλιού Attica.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έχει πλέον προχωρήσει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την τιμή με τον ιδιοκτήτη του περιφερειακού σιδηροδρομικού σταθμού Αττικής και πλέον θα μπει στη διαδικασία αναθεώρησης. (Δέουσα επιμέλεια).

Ωστόσο, πιο πρόσφατες πληροφορίες το δείχνουν ίσως το αναδυόμενο τηλεοπτικό κανάλι να έχει διαφορετικό όνομα, Ωστόσο, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ζητηθεί και η 7η «ορφανή» άδεια για Πανελλήνιο Σταθμό Πεδίου. Κάτι που φυσικά η αγορά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ταιριάξει με τα σημερινά δεδομένα.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Πώς εξηγείται η «πτώση» 20%-25% στις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής – Ελεύθερος Τύπος

Κι αν τα δύο προηγούμενα χρόνια η χώρα μας πέρασε από ρεκόρ σε ρεκόρ, διατηρώντας την...

Βρακάτι: οικογενειακές διακοπές στην Κορινθία – Ελεύθερος Τύπος

Εκτός από την ένδοξη πολιτιστική ιστορία και ανάπτυξη της αρχαίας πόλης, η Κορινθία είναι ιδανικό μέρος για καλοκαιρινές διακοπές, καθώς υπάρχουν πολλές...

Πήλιο: άπειρες παραλίες – Ελεύθερος Τύπος

Οι καλύτερες παραλίες του Πηλίου. Οι παραλίες του Πηλίου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη, συνδυάζοντας απαράμιλλη φυσική ομορφιά με πλούσια...

Δημοφιλέστερα Αρθρα

Απόστολος Γκλέτσος: «Η σύζυγός μου ζήτησε τεστ DNA όταν γεννήθηκε η κόρη μας. Ξέρω ότι με απάτησες μου έλεγε»

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Νυχτερινή έξοδος και μίλησε για το θέατρο, την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσο και την πρώην σύζυγό...

Πρόγραμμα «Κάλυψη»: Πώς θα πάρετε σπίτι με δωρεάν ενοίκιο για τρία χρόνια

Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Κάλυψη» μπορούν να υποβάλουν ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Κοινωνικής...