Ξανά μαζί το δίδυμο των ρεκόρ: Μανουσάκης – Παπαχαραλάμπους σε νέα σειρά 28 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς» – Monomaxos

0
35


Ήταν μια σειρά που είχε προκαλέσει τηλεοπτικό σεισμό. Το ρεκόρ τηλεθέασης του αταίριαστου έρωτα του «μπαλαμού» Αντώνη (Απόστολος Γκλέτσος) και της τσιγγάνας Ερατώς (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) στους «Ψίθυρους Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη δεν έχει καταρριφθεί μέχρι σήμερα όσον αφορά στην τυπολογία των δραματικών σειρών.

Έκτοτε και σε αντίθεση με τον Απόστολο Γκλέτσο, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν συνεργάστηκε ποτέ ξανά με την σκηνοθέτη. Θα συνεργαστούν όμως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως όλα δείχνουν μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα του Πρώτου Καναλιού.

Ο Μανούσος Μανουσάκης θα προτείνει μέσω εταιρίας παραγωγής τη νέα του δραματική αστυνομική σειρά «Το Δίχτυ» στην ΕΡΤ και έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων θα έχει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Για το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς σε συζητήσεις βρίσκεται επίσης και ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης. Εφόσον η παραγωγή πάρει το «πράσινο φως» τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Πρόκειται για αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων που θα ασχολείται με σύγχρονα αστυνομικά, δικαστικά και γενικότερα κοινωνικά θέματα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι ο Μανούσος Μανουσάκης βρισκόταν κοντά στην αναβίωση του «Τμήματος Ηθών» μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, όμως, τότε η παραγωγή δεν προχώρησε στο κανάλι του Αμαρουσίου για λόγους κόστους.