Struffoli σημαίνει «μπαλίτσες» και πρόκειται για γλυκά που έχουν τραγανή υφή εξωτερικά και μαλακή εσωτερικά. Συνήθως, αναμειγνύονται με μέλι, κανέλα και ξύσμα πορτοκαλιού, προσφέροντας μια υπέροχη γεύση. Παρόλο που παραδοσιακά τηγανίζονται, σήμερα θα σας δείξουμε πώς να τα ετοιμάσετε στον φούρνο. Η συνταγή που θα ακολουθήσουμε είναι σχεδόν ίδια με την κλασική, με τη μοναδική διαφορά ότι οι μπάλες ζύμης θα ψηθούν αντί να τηγανιστούν.
Αφού βγουν από τον φούρνο, οι μπάλες πρέπει να είναι χρυσαφένιες και μαλακές. Καθώς κρυώνουν, θα αποκτήσουν την ιδανική τους υφή. Αν δεν σας αρέσει το τηγάνισμα αλλά αγαπάτε τα Struffoli, τότε αυτή η συνταγή είναι ιδανική για εσάς. Ας δημιουργήσουμε μαζί αυτά τα πεντανόστιμα Struffoli και ας απολαύσουμε τη γλυκιά τους γεύση!
Για περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες, επισκεφθείτε το jenny.gr.