Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΔιεθνήΠεντάγωνο: Αναγνώρισε τους πέντε στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στην Ανατολική...

Πεντάγωνο: Αναγνώρισε τους πέντε στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στην Ανατολική Μεσόγειο – Monomaxos


Το Πεντάγωνο αναγνώρισε τη Δευτέρα τους πέντε πιλότους ειδικών επιχειρήσεων που σκοτώθηκαν σε συντριβή εκπαιδευτικής πτήσης στην ανατολική Μεσόγειο το βράδυ της Παρασκευής.

Οι στρατιώτες, που υπηρετούσαν όλοι στο 160ο Σύνταγμα Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων, ήταν ο Αρχιλοχίας 3 Stephen R. Dwyer, 38 ετών, από το Clarksville του Tennessee, ο Αρχιλοχίας 2 Shane M. Barnes, 34 ετών, από το Sacramento της California, ο Επιλοχίας Tanner W. Grone, 26 ετών, από το Gorham του New Hampshire, ο Λοχίας Andrew P. Southard, 27 ετών, από το Apache Junction της Arizona και ο Λοχίας Cade M. Wolfe, 24 ετών, από το Mankato της Minnesota.

Ο υποστράτηγος Jonathan Braga, διοικητής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ, ανέφερε επίσης σε δήλωσή του τη Δευτέρα ότι η απώλεια των πέντε στρατιωτών είναι «καταστροφική είδηση που αντηχεί σε ολόκληρη την κοινότητα των Ειδικών Επιχειρήσεων».

Το ατύχημα της Παρασκευής συνέβη κατά τη διάρκεια μιας αποστολής ρουτίνας εναέριου ανεφοδιασμού, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ. Το ατύχημα βρίσκεται επί του παρόντος υπό διερεύνηση.

Πηγή: CNNmonomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments