Ποιος είναι ο youtuber Φειδίας που τερμάτισε τρίτος στην Κύπρο και μπαίνει στην Ευρωβουλή – Monomaxos

0
7
Ποιος είναι ο youtuber Φειδίας που τερμάτισε τρίτος στην Κύπρο και μπαίνει στην Ευρωβουλή – Monomaxos


«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο» ανέφερε ο 25χρονος influencer, YouTuber, TikToker και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls στην Κύπρο, που τον έφεραν τρίτο στην Κύπρο με 15,7%-18,3% των ψήφων. Λίγο αργότερα και τα επίσημα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο νεαρός τερματίζει 3ος και καταλαμβάνει μία από τις έξι έδρες της Κύπρου στην Ευρωβουλή, γεγονός το οποίο πανηγύρισε με πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας.  

«Το σημερινό γεγονός κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανακί που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, για να θυμηθείτε πως υπηρετείτε τον λαό και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις, και απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των κομμάτων, οι οποίοι ήταν μαζί του στο ίδιο στούντιο,

«Εγώ θα είμαι ευρωβουλευτής για όλο τον λαό της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης» δήλωσε επίσης, προσθέτοντας: «Θα προσπαθήσω να είμαι ο καλύτερος και πιο χρήσιμος Κύπριος ευρωβουλευτής».

Ποιος είναι

Γιος παπά, χωρίς ιδιαίτερες σπουδές έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στο Youtube και το TikTok, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί, αν πάει στις Βρυξέλλες.

Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον Alpha Kύπρου, φορούσε σορτσάκι, σακάκι και τρεις γραβάτες.

Ο Φειδίας έχει περίπου 2,6 εκατ. συνδρομητές στο Youtube και κατά καιρούς προκάλεσε αντιδράσεις πέρισυ  προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά.

Κάποτε, έφτασε να κοιμάται  σε sleeping bag, επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ.

Το naftemporiki.gr σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.