Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕκκλησίαΗ Ενορία Της Ξυνάρας Τίμησε Τους Προστάτες Της - Ειδήσεις θέλω την...

Η Ενορία Της Ξυνάρας Τίμησε Τους Προστάτες Της – Ειδήσεις θέλω την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα

Δύο απόστολοι, δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά επιπλέον οι δύο θεμελιώδεις για την ιστορία της Εκκλησίας του πρώτου αιώνα, εκτός από για την αύξηση των ριζών θέλω τις οποίες τρέφεται πάντα η χριστιανική πίστη.

Ο Πέτρος, γεννημένος στη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, ψαράς στην Καπερναούμ. Αδελφός του Ανδρέα, έγινε απόστολος του Ιησού αφού ο τελευταίος τον κάλεσε στη θάλασσα της Γαλιλαίας και αφού έγινε μάρτυρας του θαυματουργικού ψαρέματος. Ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στους μαθητές που βρίσκονταν πιο κοντά στον Ιησού, ήταν ο μόνος, {μαζί με} τον αποκαλούμενο “αγαπημένο μαθητή”, που ακολούθησε τον Ιησού {στο σπίτι} του αρχιερέα Καϊάφα, αναγκάστηκε κι αυτός να φύγει αφού αρνήθηκε 3 φορές τον δάσκαλο, ισοδύναμο με ο τελευταίος είχε ήδη προβλέψει.

Διαβάστε τη προχωρώ

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments