Τα 3 πιο απαιτητικά ζώδια – Δεν ξεχνούν, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάνουν σχέδια

0
58


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο λόγω των παρακάτω ενδείξεων.

Ο θεατρικός συγγραφέας Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που ανήκε στο ζώδιο Ταύρος, έγραψε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ ξανά, δεν θα είμαι ποτέ ακίνητος, μέχρις ότου είτε ο θάνατος μου κλείσει τα μάτια είτε η τύχη μου δώσει το μέτρο της εκδίκησης.

Και ενώ οι φωτισμένοι ανάμεσά μας επιλέγουν να συγχωρούν και να ξεχνούν, οι υπόλοιποι επιλέγουν τον δρόμο της δίκαιης τιμωρίας. Από την περιστασιακή μικροπρέπεια μέχρι την εκδίκηση με την πάροδο του χρόνου, τρία ζώδια τείνουν περισσότερο να κρατούν μνησικακία, να κρατούν μνησικακία και να αναζητούν εκδίκηση, ανεξάρτητα από το κόστος, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αυτά είναι τα τρία πιο εκδικητικά ζώδια:

ταύρος

Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνά τα υπάρχοντα και την αισθητική, αυτό το ζώδιο είναι πιο επιρρεπές στην εκδίκηση από άλλα. Οι Ταύροι απολαμβάνουν τις διαμάχες και είναι πρόθυμοι να κρατήσουν κακία μέχρι το τέλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο εύσωμος ηθοποιός Ντένις Χόπερ, ο οποίος έγραψε στη διαθήκη του ότι ο πρώην φίλος του Πίτερ Φόντα είχε απαγορευτεί να παρευρεθεί στην κηδεία του.

Σκορπιός

Τίποτα δεν εμποδίζει έναν Σκορπιό να εκδικηθεί όταν έχει προσβληθεί. Αυτοί οι άνθρωποι ανταποδίδουν με απερίσκεπτη συμπεριφορά που μπορεί να τους έχει στενοχωρήσει γιατί νιώθουν βαθιά και αγαπούν με πάθος.

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού δεν ξεχνά τίποτα και συγχωρεί ακόμη λιγότερα. Μυστικός και έμπειρος στο να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει, ο Σκορπιός παίζει το μεγάλο παιχνίδι, όπως η Κέιτι Πέρι, που περίμενε μέχρι να γίνει μια καθιερωμένη ποπ σταρ στη σκηνή του πανεπιστημίου της για να αντιμετωπίσει έναν άνδρα στο πλήθος, ο οποίος την είχε προσβάλει στο γυμνάσιο. . Προκάλεσε τον με τα εξής λόγια: «Δεν ήθελες να βγεις ποτέ μαζί μου… έκανες πολύ καλή επιλογή, αγάπη μου. Τι συμβαίνει τώρα;».

Κάψε αδερφέ. Για μερικούς Σκορπιούς, σημαίνει ισοπέδωση του αγωνιστικού χώρου ή του παγοδρομίου, όπως συνέβη με την Τόνια Χάρντινγκ, η οποία βοήθησε να νικήσει βάναυσα την αντίπαλό της Νάνσι Κέριγκαν με μια βαριοπούλα το 1994. Σε πλήρη κύκλο ή πλήρη περιστροφή του ζωδιακού τροχού, η Κέριγκαν, που έχει φεγγάρι Σκορπιού, συνέχισε να ξεπερνά την αντίπαλό της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες για να εξασφαλίσει το ασημένιο μετάλλιο.

Αιγόκερως

Από τα άλλα ζώδια που αναφέρθηκαν, ο Αιγόκερως τείνει να εκδικείται ψυχρά. Ο Αιγόκερως βασίζεται στη στρατηγική και δεν χτυπά κάτω από τη ζώνη, αλλά κατευθείαν στην «καρδιά». Χαρακτηριστική περίπτωση: Η Αιγόκερως Έλιν Νόρντεγκρεν, το Σουηδό μοντέλο παλαιότερα γνωστή ως κυρία Τάιγκερ Γουντς, ζήτησε 750 εκατομμύρια δολάρια ως διακανονισμό διαζυγίου από τον καυτερό πρώην της. Η Nordegren αργότερα δημοπρατούσε κάθε κόσμημα που της χάρισε ο Woods, συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της. Το ονόμασε «κάθαρση».