Αφγανός επιτέθηκε σε κοπέλα στην Ερμού – Την χτύπησε και την τραυμάτισε στην καρωτίδα – Monomaxos

0
19
Αφγανός επιτέθηκε σε κοπέλα στην Ερμού – Την χτύπησε και την τραυμάτισε στην καρωτίδα – Monomaxos


Η νέα επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (22/5/24), στον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας, ενώ η κοπέλα μαζί με την παρέα της.

Η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού, όταν ξαφνικά δέχθηκε χωρός λόγο επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Η κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε!

Ο δράστης, σε κατάσταση αμοκ, άρχισε να χτυπά με γροθιές την 20χρονη κοπέλα στο πρόσωπο και την καρωτίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, το θύμα, μαζί με έναν άνδρα και άλλο ένα ζευγάρι, περπατούσαν στην Ερμού, όταν δέχθηκε την επίθεση λίγο μετά το συντριβάνι.

Δείτε το βίντεο:

Για βοήθεια έτρεξε ο λατερνατζής που βρισκόταν στο σημείο αλλά και υπάλληλοι από μαγαζιά οι οποίοι την έβαλαν να καθίσει για να ηρεμήσει. Στις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο κόσμος να κάνει αέρα στην κοπέλα.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και από τις περιγραφές των μαρτύρων εντόπισαν γρήγορα τον άνδρα που έκανε την επίθεση.

Πρόκειται για έναν νεαρό από το Αφγανιστάν κρατήθηκε στο τμήμα και σήμερα (22/5/24) μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο Δαφνί. Ήταν στη χώρα μας από το 2016…

Δείτε το βίντεο:

Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση κλήθηκε και αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του.

Όλα αυτά, μόλις 2,5 μήνες από την προηγούμενη επίθεση σε άλλο νεαρό κορίτσι από, το οποίο είχε μαχαιρώσει ένας αλλοδαπός από το Ιράκ, πάλι στην Ερμού λίγα μέτρα πιο κάτω.