Απαγορεύονται συναθροίσεις και πορείες σε όλο τον νομό Αττικής λόγω Conference League – Monomaxos

0
15


Με απόφαση της αστυνομίας απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση και κάθε είδους πορείας (πεζή, μηχανοκίνητη κ.λπ) λόγω τηου τελικου του Conference League.

Ο τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα διεξάγεται την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00 και σύμφωνα με την αστυνομία η απαγόρευση ισχύει από τις 6 την 29-5-2024 έως την ίδια ώρα στις 30-5-2024 σε όλο το νομό Αττικής, εκτός από:

• τα νησιά του Αργοσαρωνικού και
• περιοχές στις οποίες έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων- εκδηλώσεων σχετικές με την εν λόγω διοργάνωση καθώς και προκαθορισμένα σημεία συγκεντρώσεων φιλάθλων, ως εξής:

1. στο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά,
2. στο Ο.Α.Κ.Α. (πάρκινγκ 5) στο Μαρούσι,

• Σταθμοί ΗΣΑΠ «Θησείο» και «Ειρήνη» στην Αθήνα,

1. Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Κοτζιά) στην Αθήνα,
2. Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί (Θησείο) στην Αθήνα,
3. Πλατεία Κοραή, Πλατεία Παπανικολή (Μαρίνα Ζέας) και Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια, Πεζόδρομος Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου) στον Πειραιά.

Η απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας και επαπειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, τόσο στις περιοχές πραγματοποίησης εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων συναφών με τον εν λόγω αγώνα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής.