Δείτε τι έκαναν τα μαχητικά που πετούσαν στον ουρανό του Πειραιά – Monomaxos

0
18


Για περισσότερη από μισή ώρα ήταν έντονη η παρουσία μαχητικών αεροσκαφών στον ουρανό του Πειραιά

Πολλοί αναρωτιούνται τι συνέβη και σημειώθηκαν απανωτές διελεύσεις που έγιναν αντιληπτές μέσω του εκκωφαντικού και συνάμα χαρακτηριστικού θορύβου των μαχητικών αεροσκαφών.

Αεροπορική επίδειξη έστρεψε τα βλέμματα στον Αττικό ουρανό στο ύψος του Φλοίσβου, όταν το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας «έσκισε» το μεσημέρι του Σαββάτου τους αιθέρες.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες ακροβατικών επιδείξεων στον κόσμο με ακροβατικά από αεροσκάφη Hawk.

Δείτε τις φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό θέαμα:

red arrows 5 red arrows 3 red arrow

IMG 7999

IMG 8001

red arrows red arrows 4

5CB7A45E 3CF0 4FF6 A78A EE2E6537456B 1red arrows 7 red arrows 8 red arrows 9

arrrows floisvos

Το σόου με εννέα αεροσκάφη περιλαμβάνει ελιγμούς που δεν έχουν γίνει ξανά εδώ και πολύ καιρό στο πλαίσιο επίδειξης των Red Arrows, η οποία αλλάζει κάθε χρόνο.

Όπως κάθε χρόνο οι γνωστοί λάτρες της αεροπορικής ιδέας, οι φίλοι της 11 Aviation καλύπτουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Red Arrows, στο πλαίσιο της άσκησης Springhawk («Εαρινός Ιέραξ»), δηλαδή της εκπαίδευσης πριν την έναρξη της φετινής περιόδου αεροπορικών επιδείξεων, που ολοκληρώνεται στις 17 Μαΐου, την προηγουμένη της επίδειξης στον Φλοίσβο. Σημειώνεται ότι το σμήνος αφίχθη στην αεροπορική βάση της Τανάγρας στις 26 Απριλίου 2024 από την Κροατία όπου είχε μεταβεί στις 11 Απριλίου 2024.