Δεν την είδαμε ούτε στην κηδεία του: Μυστńριο με την «κóρη» του Κώστα Καρρά στο Πάτερ Ημών, γιατi χάθnκε από παντоύ – Monomaxos

0
37


Η Μαριάννα Ρουσσάκη έγινε ανάρπαστη από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών», ωστόσο έκτοτε έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτός ήταν ο χαρακτηριστικότερος ρόλος της νεαρής τότε ηθοποιού, η οποία μετά το τέλος του σήριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα συμμετείχε μεν σε κάποιες άλλες τηλεοπτικές παραγωγές -είτε ως μόνιμη είτε ως guest-, αλλά καμία τηλεοπτική της απόπειρα δεν άγγιξε την επιτυχία της οικογενειακής κωμωδίας του ΑΝΤ1.

Τελευταία σειρά στην οποία την απολαύσαμε ήταν το «Υπεράνω όλων η πατρίς» στον παλιά SKAI (νυν ALPHA), με την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση να είναι στην εκπομπή «Με την Κατερίνα», της Κατερίνας Γιατζόγλου.

Έκτοτε, τα ίχνη της αγνοούνται, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η τηλεοπτική της αδερφή, Κορίνα Δαμουλιάνου, με την οποία δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως η Μαριάννα Ρουσσάκη δεν είχε δώσει το «παρών» ούτε στην κηδεία του Κώστα Καρρά, το 2012.

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Μαριάννα Ρουσσάκη, το γλυκό κορίτσι του «Πάτερ Ημών»;

Δυστυχώς, η ίδια έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από όλους και από όλα, δεν διατηρεί προφίλ στα social media, ενώ ούτε παλιοί της συνάδελφοι μπορούν να τη βρουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά την τηλεοπτική της επιτυχία εργάστηκε σε μεγάλο κατάστημα υποδημάτων στο Σύνταγμα και σε κάποια café στην Αθήνα, ενώ είχε γραφτεί σε forums θαυμαστών που την αναζητούσαν, ότι πλέον έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στην Κρήτη – χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται.

Ο λόγος της εξαφάνισή της, πάντως, έχει να κάνει καθαρά με δική της απόφαση, καθώς ανέκαθεν υπήρξε χαμηλών τόνων και ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να παραμείνει στα φώτα, μετά το τέλος της ενασχόλησής της με την υποκριτική.

Ας ελπίσουμε να την ξαναδούμε σύντομα, καθώς θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα…