Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό – Monomaxos

0
19


Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει στο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει από το πλευρό του καλλιτέχνη, ενώ δίνει λεπτομέρειες σε εκπομπές, για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στο «Super Κατερίνα» ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, το σημείωμα του μουσικού.

stigmiotypo othonis 2024 05 17 12.37.00

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Δείτε το βίντεο

Δημήτρης Σταρόβας: Σε «πολύ σταθερή κατάσταση» στη νευρολογική κλινική μετά το εγκεφαλικό – «Θα αποκατασταθεί πλήρως η ομιλία του»

Σε «πολύ καλή και σταθερή κατάσταση» είναι ο Δημήτρης Σταρόβας όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (17.05.24) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, επισημαίνοντας ότι δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ.

«Έχει ένα ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, είναι στη νευρολογική κλινική, ποτέ δεν μπήκε σε ΜΕΘ, δεν χρειάστηκε», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Και συνέχισε: «Είναι σε πολύ σταθερή κατάσταση, σιτίζεται κανονικά, είναι απύρετος, έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία του, οι γιατροί όμως δεν ανησυχούν, θα γυρίσει υγιής στους θαυμαστές του».

Τέλος, ο κ. Γιαννάκος διευκρίνισε ότι το πρόβλημα με την ομιλία του, «σταδιακά θα αποκατασταθεί πλήρως».