Δώρα Χρυσικού: Πριν από τρία χρόνια νίκησε τον καρκίνο – Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα – Monomaxos

0
19


Πριν από τρία χρόνια ακριβώς στις 21 Μαΐου, η Δώρα Χρυσικού βγήκε νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο.

Και μπορεί η ίδια να είχε ξεχάσει την ημερομηνία, ωστόσο η μητέρα της δεν θα σταματήσει ποτέ να θυμάται τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της θα ζήσει.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου η Δώρα Χρυσικού έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για την ημέρα που έμαθε ότι ξεπέρασε τον καρκίνο.

«Η μητέρα μου μου θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα την δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά το 21 Μάϊου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος -ο χρόνος που περνάει από το τραύμα- σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Για αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός.

Η μαμά μου μου είπε «δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα», εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου. Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό που ήμουν στις 21 Μάϊου του 2021 και που είμαι τώρα. Μπήκα σε ένα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζώ και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν.

Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φωτό γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου» έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

Δείτε την ανάρτηση της: