Έγινε η ανατροπή: Ξανά μαζί Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, κυκλοφόρησαν σήμερα τα νέα, η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 – Monomaxos

0
30


Ανατροπή με τη Φαίη Σκορδά – Αφήνει MEGA, ΣΚΑΪ, ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα – Το πρώην ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται μετά από δύο χρονιά ξανά μαζί. Όχι μόνο στο ίδιο κανάλι, αλλά και στην ίδια εκπομπή

Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ φτάνει στο τέλος του και ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους έχουν ρίξει δελεαστικές προτάσεις στα «πόδια» της.

Η παρουσιάστρια, αναμένεται να δώσει τις οριστικές της αποφάσεις μέχρι τέλος του Μαΐου.

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΣΚΑΪ, με τους υπεύθυνους του οποίου η Φαίη Σκορδά διατηρεί άριστες σχέσεις παρά το γεγονός ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει. Από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ έχουν αποφασίσει να έχουν μικρότερες δόσεις ψυχαγωγίας στο πρόγραμμά τους.

Σε αυτή τη μικρή δόση όμως επιθυμούν να είναι η Φαίη Σκορδά και γι’ αυτό της πρότειναν να παραμείνει στον σταθμό και να αναλάβει τη ζώνη 12:00-14:00.

Η δεύτερη πρόταση που έχει δεχθεί η Φαίη Σκορδά είναι από τον Ant1 σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη και τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι να «σπάσει» στα δύο η πρωινή ζώνη και η Φαίη Σκορδά να αναλάβει τις ώρες 11:00 – 13:00 με ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει στην ενημέρωση όμως σε ότι αφορά την ώρα της εκπομπής του, αυτή ναι μεν θα μικρύνει σε διάρκεια αλλά θα «κλέψει» λίγη από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Η τρίτη και τελευταία πρόταση η οποία φέρεται να είναι η πλέον δελεαστική για τη Φαίη Σκορδά έρχεται από το Mega με το οποίο η παρουσιάστρια φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.