Έκανε μήνυση στον αδερφό της γιατί της έκοψε το αυτί πάνω στον καβγά – Monomaxos

0
18


Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να περιορίσουν τον ακρωτηριασμό, όμως η κοπέλα παρέμεινε για νοσηλεία – Ο δράστης αναζητείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Άσχημη κατάληξη είχε ο καβγάς ανάμεσα σε δύο αδέρφια στην Πάτρα, καθώς οι δυο τους δεν περιορίστηκαν στις φωνές και τους χαρακτηρισμούς αλλά κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια.

Αποτέλεσμα αυτού ο αδερφός να κόψει κομμάτι του αυτιού της αδερφής του, άγνωστο για την ώρα με ποιον τρόπο, όπως άγνωστη παραμένει και η αφορμή του τσακωμού.

Ευτυχώς το τραύμα δεν ήταν μεγάλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη». Η γυναίκα τελικά προέβη σε μήνυση εις βάρος του αδερφού της.

Χτυπούσε τη μητέρα του στο κέντρο της πόλης

Και τα περιστατικά βίας δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα και πάλι με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας, γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από το ίδιο της το παιδί στο σπίτι τους στον Πύργο.

Προσπάθησε να ξεφύγει και με αίματα βγήκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης ζητώντας βοήθεια. Μάλιστα βρήκε καταφύγιο μέσα σε ένα κατάστημα. Η γυναίκα, συνοδεία Αστυνομικής δύναμης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.