Η αλήθεια 23 χρόνια μετά: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε το θρuλικό «AΜAΝ»  – Monomaxos

0
57


Τη νέα του συνέντευξη στην εκπομπή «I love Σου Κου» με τη Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για το απρόσμενο τέλος της θρυλικής εκπομπής «Α.Μ.Α.Ν», η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία καθόλη τη διάρκεια παρουσίας της στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος ήθελε πολύ να συνεχιστεί η εκπομπή και να χαρίσει νέα επεισόδια στους τηλεθεατές, ωστόσο δεν συνέβαινε το ίδιο με όλους τους εμπλεκόμενους. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ήταν ο Αντώνης Κανάκης εκείνος που ήθελε να σταματήσει το «Α.Μ.Α.Ν».

«Εκείνο το πράγμα έκανε τον κύκλο του και διάφορους λόγους τελείωσε και από εκεί και πέρα τράβηξε ο καθένας το δρόμο του. Εγώ ήθελα να συνεχίσουμε να κάνουμε το Α.Μ.Α.Ν, ο Αντώνης είχε στο μυαλό του να κάνει άλλα πράγματα και δεν συμφωνούσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το «Ράδιο Αρβύλα» και τον πρώην συνεργάτη και στενό του φίλο, Αντώνη Κανάκη, ο Σωτήρης υπήρξε αφοπλιστικά ειλικρινής:

«Θα δω ‘Ράδιο Αρβύλα’ και χαίρομαι που τα παιδιά κάνουν επιτυχία. Είναι δυνατόν; Γιατί να μη χαρώ; Εντάξει, δεν είμαστε όπως ήμασταν, εγώ άλλαξα και πόλη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά όλα καλά».Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ