Καραμανλής jυnior: Η αδερφή και η θεία του στο θεατρικό του ξεκίνημα – Monomaxos

0
33


Στην απόπειρά του ως ηθοποιός, ο Αλέξανδρος Καραμανλής είχε στο πλευρό του την αδερφή του Αλίκη και τη θεία του Χρύσα Παζαΐτη.

ΟΑλέξανδρος Καραμανλής έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής στα χνάρια της μαμάς του Νατάσσας Παζαΐτη υποδύεται τον μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στην παράσταση «Μια Κυρία Ατυχήσασα» στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

kiria

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, καθώς μέρος από τα έσοδα θα διατεθεί στην μη κερδοσκοπική εταιρία «Hopegenesis», η οποία μάχεται για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, τη στήριξη της οικογένειας και την εύρεση λύσεων του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα.

Τα υπόλοιπα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», τη μοναδική στη χώρα μας που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης

Η ομάδα Arte που ξεκίνησε την πρωτοβουλία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε μια ομάδα από φίλους, ερασιτέχνες, μια παρέα επαγγελματιών, επιστημόνων, επιχειρηματιών, που αγαπάμε την τέχνη, την χαρά της δημιουργίας και ειδικά το θέατρο. Αγαπάμε επίσης και την προσφορά στη κοινωνία. Συνδυάζοντας την αγάπη μας για την τέχνη και τον άνθρωπο, δημιουργήσαμε την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ARTE» που οργανώνει δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε κοινωφελείς σκοπούς. Οι περισσότεροι από εμάς δραστηριοποιούμαστε στο χώρο πάνω από δέκα χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό μας πολλές παραστάσεις και φιλανθρωπικό έργο. Εδώ και πολλά χρόνια
παίρνουμε τη βοήθεια του κοινού μας, την μετουσιώνουμε σε κάτι όμορφο και την επιστρέφουμε πιο ισχυρή στους πιο αδύνατους. Παίζουμε για τα ουσιώδη πράγματα που αξίζουν στη ζωή, με αληθινή αίσθηση της σημασίας της κοινωνικής προσφοράς.
Αγαπάμε κάθε στιγμή και κάθε πτυχή από αυτά που κάνουμε τόσα χρόνια και αυτό μας
φιλανθρωπικές μας δραστηριότητες.

Η Αλίκη Καραμανλή στο πλευρό του αδερφού της

Στη χτεσινή παράσταση με τη συμμετοχή του 21χρονου Αλέξανδρου Καραμανλή, ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε και η δίδυμη αδερφή του Αλίκη καθώς και η θεία του Χρύσα Παζαΐτη, αδερφή της μητέρας του Νατάσσας.

Δείτε το βίντεο

Η περήφανη θεία καμάρωνε τον ανιψιό της με πολλά stories στον προσωπικό της δημόσιο λογαριασμό στο Instagram.

Τον Νοέμβριο του 2022 η Νατάσα Παζαΐτη είχε πρωταγωνιστήσει στη φιλανθρωπική παράσταση «Η θεία από το Σικάγο» η οποία είχε ανέβει στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών με πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ARTE».

Τα έσοδα είχαν διατεθεί για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.
Η γνωστή χειρουργός-ογκολόγος είχε υποδυθεί μία από τις ανιψιές της θείας από το Σικάγο. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου είχε κάνει η Αθηνά Κασκαρέλη.

H Χρύσα και η Νατάσσα Παζαΐτη

1707033405606 395156314

Οι δύο αδελφές, Χρύσα και Νατάσα, είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και ποτέ δεν λείπει η μία από τη χαρά της άλλης. Η αδερφή της Νατάσσας, Χρύσα έχει αποκτήσει και μια εγγονή που έχει πάρει το όνομά της και η οικογένεια Καραμανλή, είχε βρεθεί σύσσωμη στη βάπτιση στην Επανωμή.

Τα δίδυμα Καραμανλή:

Τον Ιούνιο τα δίδυμα Καραμανλή (Αλίκη και Αλέξανδρος) γιόρτασαν τα 21α γενέθλιά τους και για την ώρα συνεχίζουν επιτυχώς τις σπουδές τους απολαμβάνοντας τη φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη ενώ η αδερφή του, Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.