Κασσελάκης: «Υπήρξε ένταση με τον Τάιλερ όταν ασχολήθηκα με την πολιτική – Δεν είχα χρόνο να είμαι δίπλα του» – Monomaxos

0
20


Ο Στέφανος Κασσελάκης φωτογραφήθηκε στο πολυτελές σπίτι του στη Νέα Υόρκη και μίλησε για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Συνέντευξη στο Down Town έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με το περιοδικό να φιλοξενεί και φωτογράφιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πολυτελές σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για δύσκολες στιγμές στη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο τους που θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη.

“Υπήρξε ένταση στην αρχή (σσ στη σχέση με τον σύντροφό μου). Έπρεπε να αντιμετωπίσω έντονες καταστάσεις και εκείνος ήταν μόνος του. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες, που δυσκολευόμουν να το απορροφήσω. Δεν είχα χρόνο να είμαι δίπλα του, να του εξηγώ τι συμβαίνει. Έκτοτε έχει υπάρξει μία ομαλή πορεία. Έχουμε δημιουργήσει έναν φιλικό κύκλο και στην Ελλάδα. Ο Τάιλερ μαθαίνει ελληνικά, πλέον καταλαβαίνει αρκετά και είμαστε χαρούμενοι, αλλά αυτό δεν έγινε σε λίγες μέρες”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενδιαφέρον έχει και η απάντηση που έδωσε στο αν ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει φίλους και εκτός ΣΥΡΙΖΑ. “Έχει, ναι. Αν και δεν υπάρχουν Έλληνες εκτός ΣΥΡΙΖΑ!” είπε, γελώντας.

Σε κλειστό κύκλο ο γάμος, χωρίς γλέντι

Συμπλήρωσε ότι ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο καθώς και ότι έχουν αργήσει να στείλουν τις προσκλήσεις. “”Δεν θα κάνουμε γλέντι. Θα είναι 150-170 άτομα. Οι περισσότεροι προφανώς από το εξωτερικό” αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

“Και όσοι θα θέλουν να έρθουν για να συγχαρούν;” τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

“Ίσως κάνουμε ένα φαγητό σε ένα χωριό. Θέλω να είναι μία μοναδική στιγμή που θα ευχαριστήσουμε αυτούς που μας αγαπούν και τους αγαπάμε. Δεν θα είναι επικοινωνιακό τρικ. Δεν είμαστε αυτό. Γι’αυτό και δεν έχετε δει ούτε μία φωτογραφία από τον πολιτικό μας γάμο στο Μπρούκλιν, ενώ φυσικά υπάρχουν” τόνισε.

1947ddf3c20c4262b6e2e5ad3aafeefe

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για τα σχέδιά του να κάνει οικογένεια. “Υπάρχει το όνειρο της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ και μετά το όνειρο της οικογένειας, το οποίο θα το αρχίσουμε σύντομα. Θα ήθελα να γίνω πατέρας πριν τα 40 μου. Οικογένεια όμως είναι η αγάπη. Το πιο μοναχικό πράγμα να σου συμβεί είναι όχι το να είσαι μόνος, αλλά να είσαι με τον λάθος άνθρωπο”.

fcce579c87ac4a2eaac644f016934b91

“Το έχεις βιώσει;” τον ρώτησε η δημοσιογράφος. “Ναι το έχω βιώσει. Το πιο σημαντικό είναι το να ξυπνάς και η ζωή σου να έχει νόημα. Η δική μας ευτυχώς έχει νόημα, άρα αισθανόμαστε αυτοπραγμάτωση” της απάντησε.

d3eb41ebf7d24c618b1cab25e13e685d

Δείτε το βίντεο: