Ο κακó χαμóς μεταξύ Αλεξίας Μπακογιάννη και Στέφανου Χίου – Monomaxos

0
32


Χυδαία επίθεση Χίου στην Αλεξία Μπακογιάννη – Κατέθεσε μήνυση εναντίον του

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ της Αλεξίας Μπακογιάννη και του… γνωστού Χίου, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4/24) σε γνωστό καφέ, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, ο Στέφανος Χίος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον της Αλεξίας Μπακογιάννη, η οποία στη συνέχεια μετέβη στη ΓΑΔΑ για να του κάνει μήνυση.

Η κόρη της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη είχε πάει στο γνωστό καφέ για επαγγελματικό ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Εκεί, βρισκόταν και ο Χίος.  «Γεια σου, είμαι ο Στέφανος Χίος», είπε μόλις είδε την Αλεξία Μπακογιάννη με την παρέα της.

«Δεν έχω να κάνω καμία συζήτηση μαζί σου. Δεν θα πω τίποτα με έναν άνθρωπο που έβαλε σε συγκεκριμένο υβριστικό πρωτοσέλιδο τον νεκρό πατέρα μου, ό,τι έχουμε να πούμε θα τα πούμε στα δικαστήρια» είπε η Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο Χίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flash.gr από αυτόπτη μάρτυρα, έπαθε πραγματικό αμόκ και άρχισε να βρίζει την ίδια και όλη την οικογένειά της με φράσεις πεζοδρομιακές αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό.

Μπροστά στην εικόνα της ψύχραιμης και ανέκφραστης Αλεξίας Μπακογιάννη, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, προσπάθησε να πάρει ένα μπουκάλι κρασί από το τραπέζι και να στραφεί εναντίον της μπροστά σε δεκάδες εμβρόντητους ανθρώπους.

Το χέρι του Στέφανου Χίου σταμάτησε ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο εστιατόριο και ο οποίος δέχθηκε τις απειλές του εκδότη λέγοντας του: «Βρωμόμπατσε ξέρω ποιος είσαι, εγώ σε πληρώνω».

Ο Στέφανος Χίος αφού συνέχισε το κρεσέντο των ύβρεων εναντίον της Αλεξίας Μπακογιάννη, αποχώρησε κάποια στιγμή.