Ο Σταμάτης Κραουνάκης γράφει για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Αυτιά: «Παιδί με γυαλάκια, ευγενέστατο, λιγομίλητο. Φτωχαδάκι»a – Monomaxos

0
6


Από κει μέχρι εδώ του αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» τίποτα άλλο, τονίζει σε ανάρτησή του

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στις ευρωεκλογές της Κυριακής και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης περιγράφει σε μία ανάρτησή του τη γνωριμία μαζί του.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης γράφει τα εξής για τον Γιώργο Αυτιά:

10/6/24 μια ιστορία άνευ σημασίας.

Παλιά όταν εγκαινιάστηκε ο 984 επί Έβερτ! Με διευθυντή Γιάννη Τζαννετάκο. Έκληθημεν τότε και κάναμε το σήμα του σταθμού το οποίο και εξακολουθεί να υπάρχει με ευφυείς διασκευές από νεότερους συναδέλφους.

Μάλιστα χάρη στη Μάρω Κοντού που ήταν τότε σύμβουλος έκανα ένα πολύ καλό συμβόλαιο και μου βάζει ο σταθμός κάθε χρόνο πνευματικά δικαιώματα.

Κύριος ο Τζανετάκος στον 984, θυμάμαι τα μνημειώδη με μαρκαδόρο γραμμένα σημειώματα του στο κοντρόλ παραγωγής αέρα, που επισήμαιναν με χιούμορ αλλά σκληρά, διάφορα γραμματικά ολισθήματα. Παραδείγματος χάριν. “Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση”.

Τότε λοιπόν αντί αμοιβής ο σταθμός μας έδωσε μια εκπομπή κάθε Σάββατο 8 με 10 με τίτλο: στην τούρλα του Σαββάτου. Όπου μαζί με τη Γιάνκα Αβαγιανού Και την Δέσποινα στα πλατό τα σπάγαμε κάθε Σάββατο!

Χαμός! Περίοδος ΠΑΣΟΚ περίοδος Δήμητρα Λιάνη… κόλαση

Πριν από μας έπαιζε η Παναγιωτοπούλου και κοντά μας αν θυμάμαι καλά νομίζω μετά και η Ρένα Θεολογίδου. Τότε είχα Ένα Renault 5 κίτρινο και μέναμε στο Καλαμάκι!

Στο φεύγα από την εκπομπή κάθε Σάββατο μου έλεγε η Γιάνκα!

Να πάρουμε μωρέ μαζί μας και αυτό το παιδάκι που φτιάχνει τους φακέλους… Και κάνει όλες τις δουλειές. Παίρναμε λοιπόν μαζί μας και αφήναμε κάπου στο Ζάππειο ή όπου βόλευε η αφετηρία του ένα παιδί με γυαλάκια χωριατόπαιδο δεν το πιανε το μάτι σου, ευγενέστατο λιγομίλητο.

Φτωχαδάκι.

Πέρασαν τα χρόνια φύγανε καιροί!

Άλλαξαν πολλά.

Το παιδί αυτό ήταν ο Γιώργος Αυτιάς.

Καλή σας μέρα.

Από κει μέχρι εδώ του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τίποτα άλλο. Μια χαρά τα πήγε και με το παραπάνω.

Σκληρό πικρό γλυκόπικρο όπως θέλετε πέστε το καλημέρα να χούμε.

Δεν ήτανε αυτή μια ευχάριστη περίοδος οπωσδήποτε αλλά τελείωσε.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ας προσέχουμε τις συμπεριφορές γιατί τα νεύρα είναι πολλά και δε μας φταίνε οι άλλοι.

Είναι καλό να έχουμε τα μάτια μας 14 και να κοιτάμε πώς συμπεριφέρονται καταρχήν οι επιτυχημένοι και κατά δεύτερον οι χαμένοι.

Αποχή! και γενικές πτώσεις!
Αυτααααα!».