«Μετά τους με πήρε τηλέφωνο ο Άρης…ο αχάριστος»- Έξαλλος ο Γεωργιάδης με τον Σπηλιωτόπουλο – Monomaxos

0
16


Οργισμένος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο είναι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή στάθηκαν όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης ο αναλυτής δημοσκοπήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ανάρτηση του, ο κ. Γεωργιάδη αναφέρεται στις ύβρεις, όπως αναφέρει, που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι «όταν ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πρότεινε για δήμαρχο Αθηναίων τον Άρη Σπηλιωτόπουλο μου ζήτησε να τον υποστηρίξω διότι είχε πρόβλημα στα Δεξιά του».

Aναλυτικά αναφέρει:

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου….οταν ο τότε Πρωθυπουργός

μου ζήτησε να τον υποστηρίξω διότι είχε πρόβλημα στα Δεξιά του. Πήγα σε πολλές προεκλογικές του ομιλίες, οργάνωσα αρκετές, έκανα προσπάθεια. Ο ίδιος θυμάμαι με είχε πάρει τηλ προς το τέλος της εκστρατείας για να μου πει ευχαριστώ και ότι πότε δεν θα ξέχναγε την βοήθεια μου. Οι εκλογές δεν πήγαν τελικά καλά για αυτόν, ποτέ όμως έκτοτε δεν μαλώσαμε. Τώρα για να γίνει αρεστός στο ακροτατήριο του @syriza_gr ακολουθεί την πεπατημένη κατά των «ακραίων» που έφερε ο Σαμαράς….είναι πάντα πολιτικά επικερδές κάποιος να με βρίζει ειδικά ο αχάριστος!….αν με διαψεύσεις θα ψάξω να βρω και όλες τις φωτό από τις κοινές μας εκδηλώσεις τότε και τα βίντεο με τις ευχαριστίες του….ντράπηκε και η ντροπή.