Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρον ΘέματαΠροσοχń, τα τρώνε όλα τα παıδιά: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολατένια αβγά, μnν...

Προσοχń, τα τρώνε όλα τα παıδιά: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολατένια αβγά, μnν τα καταναλώσετε – Monomaxos


Σε ανάκληση προϊόντος προέβη λίγο πριν ο ΕΦΕΤ και πιο συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής.

Ανάκληση ΕΦΕΤ: Ανακαλείται σοκολατένιο αβγό Kinder Bueno

Κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου “Kinder Bueno Eggs” των 80g, το οποίο διακινείται από την επιχείρηση ‘Lidl Hellas’ όπου διαπιστώθηκε η μη αναγραφή στην ελληνική γλώσσα του συστατικού “αλεύρι σίτου”, το οποίο είναι αλλεργιογόνο καθώς περιέχει γλουτένη.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου του προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Η επιχείρηση “Lidl Hellas” έχει ήδη προβεί σε ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης στα καταστήματά της και στην ιστοσελίδα της.

Καλούνται οι καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments