Σάλος με το πορτραίτο της Κέιτ Μίντλετον σε εξώφυλλο βρετανικού περιοδικού – Monomaxos

0
19


Σάλος έχει προκληθεί με το πορτραίτο της Κέιτ Μίντλετον που κοσμεί το τελευταίο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Tatler.

Tο εν λόγω πορτραίτο αποτελεί δημιουργία της Hannah Uzor, με καταγωγή από την Βρετανία και την Ζάμπια, για να τιμήσει τη «δύναμη και την αξιοπρέπεια» της Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, αυτή της η δημιουργία δε φάνηκε να αρέσει καθόλου στους Βρετανούς.

«Ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξουμε την υποστήριξή μας από το να επιλέξουμε ως θέμα την πολυαγαπημένη και σεβαστή μας Πριγκίπισσα της Ουαλίας – και ποιος είναι καλύτερος να τη ζωγραφίσει από τη μητέρα τριών παιδιών, τη καλλιτέχνιδα Hannah Uzor;», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Tatler, για το νέο εξώφυλλο.

Δείτε το εξώφυλλο:

445557542 336152969251170 66175817618575839 n

Με την σειρά της η Uzor δήλωσε: «Όταν δεν μπορείς να συναντήσεις τον εικονιζόμενο αυτοπροσώπως, πρέπει να κοιτάξεις ό,τι μπορείς να βρεις και να συνθέσεις τις λεπτές ανθρώπινες στιγμές που αποκαλύπτονται σε διάφορες φωτογραφίες: Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να στέκεται ή να κρατάει το κεφάλι ή τα χέρια του; Έχει μια επαναλαμβανόμενη χειρονομία;»