Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕνδιαφέρον ΘέματαΣε 2 λεπτά πρоκάλεσε «σεıσμó»: Χαμóς με αuτά που είπε ο Τριανταφυλλόπουλος...

Σε 2 λεπτά πρоκάλεσε «σεıσμó»: Χαμóς με αuτά που είπε ο Τριανταφυλλόπουλος για τον Λιάγκα & Κασσελάκη – Monomaxos


Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, μίλησε για την ανάρτηση που έκανε για τον Γιώργο Λιάγκα και σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πιστεύει ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι αληθινός

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, υπογράμμισε ο δημοσιογράφος «καλό παιδί είναι, πιστεύω, όμως, ότι δεν είναι αληθινός. Πιστεύω κανένας στην τηλεόραση δεν λέει ακριβώς την άποψή του. Την ίδια πλάκα που έκανα στον Γιώργο Λιάγκα, θα μπορούσα να κάνω και με τον Νίκο Χατζηνικολάου και με οποιονδήποτε άλλο. Έτυχε, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Δεν είδα καν τις αντιδράσεις, μου τις έστελναν όμως».

Η άποψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επεσήμανε «ο Κασσελάκης μπορεί και να έχει ενδιαφέρον, είναι ένας νέος άνθρωπος που μπαίνει στην πολιτική, αλλά μπήκε από λάθος πόρτα. Όταν θες να ασχοληθείς με την πολιτική δεν βγαίνεις έξω και το πρώτο πράγμα που λες είναι “είμαι αρραβωνιασμένος με τον Τάιλερ”. Ξεκίνησε από μια αφετηρία που φαίνεται ότι θέλει να προκαλέσει».monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments