Σφοδρές αντιδράσεις στις Κάννες με καλεσμένη με φόρεμα τον Ιησού Χριστό στο κόκκινο χαλί – Monomaxos

0
15


Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών το βράδυ της Τετάρτης (22/05), το τρίωρο γαλλικό έπος του Matthieu Delaporte και του Alexandre de la Patellière “The Count Of Monte-Cristo”.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η τελευταία μεταφορά βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα περιπέτειας του Alexandre Dumas με πρωταγωνιστές τους Pierre Niney , Anaïs Demoustier, Laurent Lafitte, Pierfrancesco Favino (επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής των Καννών φέτος), Anamaria Vartolomei και Bastien Bouillon.

kan3 jpg

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Edmond Dantes (Niney), ενός νεαρού άνδρα που γίνεται στόχος μιας απαίσιας πλοκής και συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Μετά από 14 χρόνια στη φυλακή του νησιού Château d’If, καταφέρνει μια τολμηρή απόδραση. Τώρα πλούσιος πέρα ​​από τα όνειρά του, παίρνει την ταυτότητα του Κόμη του Μόντε-Κρίστο και εκδικείται τους τρεις άντρες που τον πρόδωσαν.

Οι δύο ταινίες που έχουν προκαλέσει αμόκ στις Κάννες

Όλοι οι συντελεστές παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα, ωστόσο, στο Κόκκινο Χαλί τις εντυπώσεις έκλεψε, όχι κάποια ηθοποιός της ταινίας, αλλά μία παρευρισκόμενη που φορούσε ένα φόρεμα με την εικόνα του Ιησού Χριστού.

Η καλεσμένη, κατά την άφιξή της στην πρεμιέρα της ταινίας “The Count of Monte-Cristo”, έκανε αισθητή την παρουσία της, με το πρωτότυπο outfit της, το οποίο αποτελείτο από ένα μαύρο φόρεμα και μία λευκή κάπα με πολύ μακριά ουρά, στην οποία αποτυπωνόταν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

jesus2 full jesus1 full

jesus3 full

gettyimages 2154172598 gettyimages 2154202527 1 gettyimages 2154202525