Τέλος ο Νότης Σφακιανάκης – Δεν θα τον ξαναδούμε να τραγουδάει – Monomaxos

0
35


Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε για τον θείο του και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε στο «Πρωινό» ότι:

«Μιλάω με το θείο μου τακτικά πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό τουλάχιστον στα μισά σχέδια του δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

Προς το παρόν δεν έχει σχέδια τέτοια. Είναι ψέμα το ότι έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα. Δεν γράφει καταρχήν τραγούδια ο θείος, του τα γράφουνε, ακόμη και στην αποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια να του τα δώσω για να τα ακούσει».

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία. Και αυτό συμβαίνει σήμερα. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρεία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή, γράφοντας κάποιο τραγούδι. Γιατί κι αυτό ακούστηκε και δεν ισχύει. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί».