«Θnλάζω ακόμη τον γıο μου παρά την ηλıκία, γıατί να το κóψοuμε;» Ντóρος με την αποκάλυψη δıάσnμης Ελληνίδας – Monomaxos

0
64


Η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», με την Αθηναΐδα Νέγκα, χθες, Παρασκευή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μίλησε για το μόντελινγκ, τους γιους της και τον μεγάλο έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Όπως υπογράμμισε το μοντέλο «το καλύτερό μου είναι η μητρότητα. Δεν το κάνω καλά… Είμαι τελειομανής σε ό,τι κι αν κάνω. Συνέχεια νιώθω τύψεις και ενοχές. Νιώθω πως ό,τι έχω κάνει θα μπορούσα να το κάνω και καλύτερα».

Η Μάρα Δαρμουσλή θηλάζει ακόμη τον 2χρονο γιο της

Για τον θηλασμό, η Μάρα Δαρμουσλή επεσήμανε «με νοιάζει το φαγητό και τι τρώω, γιατί θηλάζω ακόμη. Ο γιος μου είναι 2 χρονών και θηλάζω ακόμη. Γιατί γίνεται ντόρος για το μετά; Τρώει κανονικά γεύματα, εγώ λειτουργώ επικουρικά. Δεν έχω πρόβλημα, γιατί ντε και καλά πρέπει να πάρω χάπια να το κόψω; Πρέπει να κόψει το γάλα το παιδί; Είναι επικουρικά! Δεν είναι φοβερό απλά το κάνω».

Ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή είναι ο μεγαλύτερος έρωτάς της

Για τον σύζυγό της, σημείωσε «έχω θυσιάσει τα πάντα για τον έρωτα, για αυτό θα ζήσω και θα πεθάνω, για τον έρωτα! Αυτός που ζω τώρα είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορύφωσή του, έχουμε ακόμα. Δεν έχουμε χορτάσει ακόμη ο ένας τον άλλον».

Δείτε το βίντεο:

Μάρα Δαρμουσλή για την ανορεξία: «Μάσαγα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα να έχω τη γεύση, αλλά δεν τα κατάπινα»

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη μητρότητα, την ανορεξία, την εμφάνισή της αλλά και τις φωτογραφίες δίχως φίλτρα που δημοσιεύει στα social media.

Η Μάρα Δαρμουσλή δήλωσε πως βιώνει για πρώτη φορά ουσιαστικά τη μητρότητα, γιατί στο πρώτο παιδί της δεν την απήλαυσε.

«Στα 40 απολαμβάνεις αλλιώς τη μητρότητα. Ο σύζυγός μου με στηρίζει σε όλα. Με ζηλεύει με ωραίο τρόπο. Εγώ ζηλεύω τον σύζυγό μου, κάνω… «σκηνές».

Με τον ερχομό του παιδιού αυξήθηκε ο έρωτας μας, γιατί αναζητούμε ο ένας τον άλλον περισσότερο», ανέφερε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

810 1200x630 1

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε με την ανορεξία: «Με την ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια.

Δεν γνώριζα ότι ήμουν βουλιμική, ήμουν αυτοκαταστροφική», είπε.

«Το μόντελινγκ ήταν η αφορμή και η αιτία, ήμουν τελειομανής. Έχω βιώσει ανταγωνισμό στο μόντελινγκ. Μου άλλαζαν τα νούμερα στα παπούτσια.

Μάσαγα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα για να έχω τη γεύση, αλλά δεν τα κατάπινα», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μάρα Δαρμουσλή.

«Θα ανεβάσω φωτογραφία χωρίς φίλτρο στα social media. Δεν έχω κάνει botox. Οι συμμαθητές μου έλεγαν “θα γίνεις εσύ μοντέλο;”».