Την άκοuσε όλο το μαγαζί: Οúρλιαζε για τον γιο της η Φαίη Σκορδά «Για μια στιγμή τον έχασα, πeθανα & ξαναγúρισα» – Monomaxos

0
38


Η Φαίη Σκορδά συζήτησε με την Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες» για την τηλεοπτική της πορεία, τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα και την εμπειρία της ως μητέρα.

Όταν μίλησε για τις δυνατές στιγμές που ζει με τα παιδιά της, η Φαίη Σκορδά περιέγραψε ένα περιστατικό που την τρόμαξε πολύ, όταν έχασε από την πλευρά της τον γιο της κατά τη διάρκεια αγορών τους σε ένα κατάστημα.

Φαίη Σκορδά: “Για μια στιγμή τον έχασα, πέθανα & ξαναγύρισα”

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μου έχει συμβεί να είμαι σε ένα μεγάλο μαγαζί με παιδικά ρούχα και ήμουν μπροστά από το ασανσέρ μαζί με τον μικρό μου γιο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, έκανα την κίνηση και δεν τον είδα δίπλα μου. Νομίζω ότι πέθανε και ξαναγύρισα. Ακούστηκα δυνατά να φωνάζω το όνομά του και να ουρλιάζω», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ συνέχισε: «Προφανώς μπήκε μέσα στο ασανσέρ και βγήκε στον πάνω όροφο. Ακούγεται μια κυρία από τον πάνω όροφο να μου λέει: “Εδώ είναι Φαίη”. Θα μου μείνει αυτό σαν συναίσθημα για πάντα»

Φ. Σκορδά: «Έχασα το παιδί για λίγο σ’ ένα ασανσέρ και με άκουσε όλο το μαγαζί»