Το «βρήκε» από την Φόνσου: Ο Κασσελάκης άκουσε το χειρότερο από την Άννα και ακόμα να πιστέψει όσα άκουσε – Monomaxos

0
7


Η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε για το «Σπίτι του Ηθοποιού» και την προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη.

Για την προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη, η ηθοποιός υπογράμμισε «είμαι άνθρωπος των αλλαγών, άλλα δεν αλλάζω τις πολιτικές μου ιδέες. Δεν ξέρω τον Στέφανο Κασσελάκη, μερικά που λέει μου φαίνονται μπούρδες, δεν έχει καταλάβει τη θέση του. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα χαριτωμένα που λέει, τα συναισθήματα του, ούτε αν είναι παντρεμένος, ούτε ποιος θα τραγουδήσει στο γάμο του. Δεν είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος».

Η συγκινητική ιστορία της Άννας Φόνσου με μία συνταξιούχο

Επίσης, στη συνέντευξη, η Άννα Φόνσου θυμήθηκε μια συγκινητική στιγμή ανάμεσα στην ίδια και μια γυναίκα που της είχε δώσει τη σύνταξή της ως αρωγή στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αποκαλύπτοντας «με συγκίνησε μία κυρία από την Καισαριανή που ήρθε και μου έδωσε όλη της την σύνταξη για το Σπίτι του ηθοποιού. Θυμάμαι ένας θαυμαστής μου έστελνε γράμματα και μου έλεγε “δεν υπάρχει τέτοια γυναίκα, είσαι καταπληκτική, τα μάτια του, το στόμα μου, η μύτη σου”, όταν δέχτηκα να τον συναντήσω μου έστειλε “τι θα φοράς για να σε γνωρίσω;”».

Δείτε το βίντεο:

Άννα Φόνσου για τεκνοθεσία: «Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά, θα βρουν τη λύση»

Η Άννα Φόνσου μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε ότι «οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και συνεπώς θα βρουν τη λύση τους».

Η Άννα Φόνσου είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται, παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους. Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo».

«Πιστεύω ένα παιδί, όταν γεννηθεί, πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά, όταν χωρίζουν, είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη μαμά και μπαμπά που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί να λέει, Α, Μπε, Μπα, Μλομ, ποια είναι η μαμά μου.

Για την παρένθετη μητέρα… 9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου, πώς μπορείς να το δώσεις μετά; Επειδή μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος ή να σου δώσει κάποια λεφτά;» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών