Τοúμπα όλα από την Κωνσταντοπούλου: Έκανε μεγάλη αποκάλuψη για την κuβέρνηση και την τpαγωδία στα Τέμπη – Monomaxos

0
19


«Η εμπλοκή με το ανακριτικό υλικό και με τις ηχογραφήσεις είναι απευθείας από το Μαξίμου, κι όταν λέμε Μαξίμου εννοούμε Πρωθυπουργός, να μην κρυφτεί πίσω από έναν άλλο Δημητριάδη κι έναν άλλο αποδιοπομπαίο τράγο».

Τη στήριξή της στην πρόταση μομφής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δήλωσε με σχετική ανακοίνωση της η Πλεύση Ελευθερίας, με αφορμή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Attica TV.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε μία καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε πως ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη και μάλιστα ήταν γνωστό, αφού ο πρωθυπουργός είχε παραστεί στην κηδεία του για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.

“Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς περιστροφές δήλωσε χτες, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Χουδαλάκη ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν κρατάει στάση κομματικής διαχείρισης, και φυσικά θα υπογράψει την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης, ανεξάρτητα με το ποιοι θα συνυπογράψουν “Θα την υπογράψουμε γιατί το πιστεύουμε. Σε ένα Εθνικό έγκλημα το οποίο διαπράχθηκε με θύματα νέα παιδιά εγώ δεν θα παίξω παιχνίδια εντυπώσεων” είπε.

Ως προς τις λαθροχειρίες και το μοντάζ στο αποδεικτικό υλικό έδειξε κατ´ ευθείαν το Πρωθυπουργικό Γραφείο και τον κ. Μητσοτάκη.

“Ο Πρωθυπουργός είναι εκείνος ο οποίος έχει ομολογήσει σε συνέντευξή του ότι πληροφορήθηκε την σύγκρουση από την πρώτη στιγμή και ότι έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα προσπαθώντας να μάθει, να συντονίσει. Πρέπει να εξηγήσει τι ήξερε για την εμπορική αμαξοστοιχία γιατί ο οδηγός ήταν εθελοντής στο γραφείο του. Η εμπλοκή με το ανακριτικό υλικό και με τις ηχογραφήσεις είναι απευθείας από το Μαξίμου, κι όταν λέμε Μαξίμου εννοούμε Πρωθυπουργός, να μην κρυφτεί πίσω από έναν άλλο Δημητριάδη κι έναν άλλο αποδιοπομπαίο τράγο”, ανέφερε.

“Ό,τι έχει κάνει ο Τριαντόπουλος το έχει κάνει με εντολή Μητσοτάκη, ας μην κοροϊδευόμαστε. Το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να εμφανιστεί και να απαντήσει στη Βουλή για την εμπλοκή του στο έγκλημα αλλά και το γεγονός ότι επανέφερε τον κ. Καραμανλή σημαίνει ότι έχει πάρα πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του.

Σημαίνει ότι ο Καραμανλής τον κρατάει. Υπάρχει ισχυρό συμφέρον που επιβάλλει να μην υπάρξει λογοδοσία Καραμανλή και αυτό λέγεται συμφέρον Πρωθυπουργικό.”, συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

“Χτες η Πλεύση Ελευθερίας, με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι: Η Πλεύση Ελευθερίας αυτονοήτως θα στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης για τις οργιώδεις και συνεχιζόμενες ενέργειες συγκάλυψης του Εγκλήματος των Τεμπών και των κραυγαλέων κυβερνητικών ευθυνών για το έγκλημα. Είναι, άλλωστε, η Πλεύση Ελευθερίας που έχει προσκαλέσει όλα τα Κόμματα να κάνουν σχετικές ενέργειες από τις 7 Μαρτίου, με πρόταση μομφής στο Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής. Και είναι η Πλεύση Ελευθερίας που καλεί σταθερά κι επίμονα τον κ. Μητσοτάκη να έρθει στη Βουλή να απολογηθεί” ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Η πρόταση μομφής είναι οφειλόμενη ενέργεια απέναντι σε μία Κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό, αλλά και σε μία Κοινοβουλευτική Κυβερνητική Πλειοψηφία, που θεωρούν ότι ούτε ο θάνατος 57 ανθρώπων κι ο τραυματισμός 180, επί διακυβέρνησής τους και εξαιτίας πράξεων και παραλείψεών τους, δεν είναι γεγονός για το οποίο οφείλουν να απολογηθούν. Μια Κυβέρνηση που επιχειρεί ακόμη και σήμερα να κατηγορήσει τα θύματα και τις οικογένειές τους για να καλύψει τις ευθύνες της”, σημείωσε.

Δείτε το βίντεο: