Τpαγωδία σε παιδικό πάρτι: Σε σοκ οι γονείς, έχασαν την κόρη τους από τα μάτια τους και την βρήκαν νεκpή σε δάσος – Monomaxos

0
18


Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα το θάνατο ενός εξάχρονου κοριτσιού, το οποίο είχε εντοπιστεί χθες απροσδόκητα χωρίς αισθήσεις σε ένα δάσος στην Ελβετία.

Το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πάρτι, υπό ακόμα άγνωστες συνθήκες.

6 12

«Το εξάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο CHUV (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βω) στη Λωζάνη με ελικόπτερο, και δυστυχώς πέθανε σήμερα τις πρωινές ώρες», ανέφερε η αστυνομία του καντονιού του Βαλαί.

Το χρονικό του τραγικού συμβάντος:

Την περασμένη Κυριακή στις 5:54 το απόγευμα, η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, το οποίο παραβρισκόταν σε ένα οικογενειακό πάρτι στην περιοχή Ραβουάρ.

Το παιδί είχε αφήσει το πάρτι και δεν είχε ξαναεμφανιστεί από τις 5 το απόγευμα και μετά. Η αστυνομία του καντονιού, σε συνεργασία με πολλαπλές υπηρεσίες και μονάδες διάσωσης, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορίας και περισσότερων από 200 εθελοντών, ξεκίνησε ένα μεγάλο επιχειρησιακό σχέδιο έρευνας.

Την Κυριακή βράδυ, στις 21:20, η έρευνα επεκτάθηκε στο δάσος που βρίσκεται κοντά στο μέρος του πάρτι, και εκεί βρέθηκε το κοριτσάκι χωρίς αισθήσεις.

Η εισαγγελία του καντονιού έχει αρχίσει την έρευνα για να εξακριβωθούν οι λεπτομέρειες του περιστατικού. Οι αρχές δεν παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες αυτήν τη στιγμή.