Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρον Θέματα«Τpέλαναν» óλες τις γuναίκες: Η Ντίνα Νικολάου δείχνει τους κοúκλους γιους της,...

«Τpέλαναν» óλες τις γuναίκες: Η Ντίνα Νικολάου δείχνει τους κοúκλους γιους της, θα μποροúσαν να είναι μоντέλα – Monomaxos


ΗΝτίνα Νικολάουπαρουσίασε το νέο της βιβλίο, με τίτλο “Dina’s Bakery”, σε μία μαγική βραδιά και μας σύστησε τους γιους της.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι της μαγείρισσας, η οποία μίλησε για το νέο αυτό εγχείρημα και αποκάλυψε πως πρόκειται για «ένα βιβλίο καρδιάς και έχει μέσα την εμπειρία 30 χρόνων».

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Ντίνας Νικολάου

To “Dina’s bakery” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας και η μαγείρισσα, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό, μοιράζεται τις καλύτερες και πιο πετυχημένες συνταγές της.

Στο βιβλίο περιγράφει όλα της τα ταξίδια, στο Παρίσι, στην Αθήνα, στην Κυρτώνη, σε επαγγελματικές κουζίνες, σε τηλεοπτικά πλατό, σε ατελείωτα οικογενειακά τραπέζια.

H Ντίνα Νικολάου ποζάρει με τους γιους της

Από τη βραδιά δεν έλειπε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυογιους, τον Στέλιο και τον Γιώργο, οι οποίοι γεννήθηκαν στο Παρίσι και σε ηλικία 8 και 9 ετών αντίστοιχα επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα, όπου συνέχισαν την εκπαίδευσή τους σε γαλλόφωνο σχολείο.

Ο Στέλιος σπούδασε νομική, οικονομικά και ψυχολογία, ενώ ο Γιώργος σπούδασε αρχιτεκτονική και οι δύο στο Παρίσι, ενώ θα μπορούσαν να είχαν ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Ντίνα Νικολάου γιοιmonomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα