Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚύρια ΘέματαΟι τοποθεσίες όπου εγκαταστάθηκαν οι 12 κάμερες κυκλοφορίας στην Αθήνα – Πού...

Οι τοποθεσίες όπου εγκαταστάθηκαν οι 12 κάμερες κυκλοφορίας στην Αθήνα – Πού βρίσκονται;


Σε τέσσερις κεντρικές λεωφόρους Εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα σήμερα (11 Ιουλίου). 12 νέα Κάμερες κυκλοφορίας για τον έλεγχο της κυκλοφορίας στις λεωφορειολωρίδες, με τους παραβάτες να αντιμετωπίζουν «βαρύ» πρόστιμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα 5 από αυτά έχουν τοποθετηθεί Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας1 κάμερα μέσα Λεωφόρος Κηφισίας, 3 στη Λεωφόρο Μεσογείων και 3 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Στο Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας: 5 κάμερες
  • Στο Λεωφόρος Κηφισίας: 1 κάμερα
  • Στο Λεωφ. Μεσογείων: 3 κάμερες
  • Στο Λεωφ. Αλεξάνδρας: 3 κάμερες

Πώς δουλεύεις

Ο ΟΑΣΑ θα παρέχει περιοδικά στις Διευθύνσεις Τροχαίας κρυπτογραφημένο υλικό που λαμβάνεται από τις νέες ψηφιακές κάμερες ώστε οι αρμόδιες αρχές να επιβεβαιώνουν και να αναφέρουν τις παραβάσεις. Το σύστημα ελέγχου ταχύτητας (ραντάρ – κάμερα) που είναι τοποθετημένο σε καμπίνα ταχυδρομείου (θάλαμος) ελέγχει την ταχύτητα όλων των διερχόμενων οχημάτων. Το όχημα που παραβιάζει τα ΟΛΑ. καταγράφεται και αποτυπώνεται στη φωτογραφία.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από την κάμερα δείχνει: την ταχύτητα κίνησης, την τοποθεσία/ίχνος της παραβίασης, την κατεύθυνση, την ημερομηνία, την ώρα και όλα τα στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα για την τεκμηρίωση της παραβίασης.

Η παράβαση καταγράφεται φωτογραφικά με χρήση ειδικής έγχρωμης ψηφιακής κάμερας, με δυνατότητα διαχωρισμού επιβατών (ΙΧ) και φορτηγών.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments