Περιφερειακή στον Βύρωνα: Επιβάτες λεωφορείου επιτέθηκαν σε οδηγό που παρκάρει παράνομα

0
54


Σκηνές απέραντης ομορφιάς σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (11 Μαρτίου) στις Βύρωνόταν επιβάτες λεωφορείου πιάστηκαν στα χέρια αυτοκινητιστήςο οποίος είχε σταθμεύσει το όχημά του παράνομα, γεγονός που οδήγησε στο περιστατικό μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο εκνευρισμός είναι μέσα Βύρων σημειώνεται ως αυτοκίνητο Υπήρχαν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία και οι επιβάτες των αστικών λεωφορείων έπρεπε να περιμένουν έως και 45 λεπτά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή Κόρνα Ο οδηγός του λεωφορείου. Ένας από αυτούς επίσης εγκλωβισμένοι οδηγοί Έσπασε ο καθρέφτης του παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου.

Έρχεται ο οδηγός του λεωφορείου Βύρων παρακολουθούσε τις εξελίξεις χωρίς να ξέρει πώς να αντιδράσει. Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες σημειώνουν ότι ο οδηγός του αστικό μέσο Θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχε υποστηρίξει κάτι καθώς κάποιος άλλος έκανε το ίδιο πράγμα και δεν είχε παγιδευτεί.

Στην περιοχή του Βύρωνα βρίσκεται το πρόβλημά τους Παράνομη στάθμευση Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι είναι ιδιαίτερα έντονο. «Οι δρόμοι είναι στενοί και τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να οδηγήσουν», λένε.